Kundförvaltare till Hembla i Märsta!

Kundförvaltare till Hembla i Märsta!

Tjänstebeskrivning

Är du en serviceorienterad, ansvarstagande och initiativrik person med tidigare erfarenhet av att arbeta med lägenhetsavtal och uthyrning inom fastighetsbranschen? Har du tidigare erfarenhet av service och administration? Då kan rollen som kundförvaltare på Hembla vara rätt tjänst för dig!

Krav på person

PerformIQ söker för Hemblas räkning en kundförvaltare. Tjänsten som kundförvaltare innebär att arbeta med hantering av administrativa och kundorienterade ärenden kring hyresbostäder.
I rollen som kundförvaltare kommer du till exempel att:
  • besöka hyresgäster och föreslå lägenhetsbyte till nyrenoverade objekt
  • arbeta brett med kundrelaterade ärenden
  • hantera juridiska ärenden gällande lägenhetsavtal och uthyrning
  • administrera hyresaffären, exempelvis gällande avtalsskrivningar och fakturering
  • utföra lägenhetsbesiktningar
Tjänsten passar dig som har arbetat i en säljande, kundorienterad och administrativ roll sedan tidigare. Du kommer att utgå från Hemblas kontor i Märsta.

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med juridiska ärenden gällande lägenhetsavtal och uthyrning inom fastighetsbranschen. Utöver det är du en duktig administratör och en kommunikativ "doer". Rollen innebär mycket eget ansvar varför det är viktigt att du är självgående, proaktiv och trygg i dig själv. För att lyckas i rollen som kundförvaltare krävs vidare att du behärskar flytande svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du är flerspråkig och/eller har tidigare erfarenhet från en liknande roll. En YH-utbildning eller motsvarande inom fastighetsförvaltning är en stark merit.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundförvaltare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:30-16:30
Plats: Märsta
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på anton.hovstadius@performiq.se

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: fastighetsförmedling, fastighetsförmedlare, fastighetsförvaltning, kundvärd, kundtjänst, kundservice, kundservicemedarbetare, administratör
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett hem är mer än vad som ryms inom fyra väggar. Hembla är ett bolag som vill skapa levande stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga. Därför äger och utvecklar vi hyresbostäder i tillväxtregionen Stockholm-Mälardalen. En viktig grundbult i vår verksamhet är att alltid sätta hyresgästen i fokus. När vi förvärvar fastigheter gör vi det i stadsdelar som vi långsiktigt tror på och där vi som bolag kan tillföra något som gör stadsdelen ännu bättre att leva i. Förutom en god förvaltning av fastigheterna är därför upprustning och renovering en viktig del av vår verksamhet. Vi investerar i både fastigheter och utemiljöer kring fastigheterna och kan på så sätt bidra till att göra livet tryggare och lättare för våra hyresgäster.