Kundtjänst med Säljinriktning

Kundtjänst med Säljinriktning

Fruktdealen befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi söker nu en säljande kundtjänstmedarbetare med mycket god servicekänsla till vårt team i Upplands-Väsby. Du blir en del av en duo och kommer att arbeta tätt ihop med befintlig kundtjänstansvarig, samt service- och logistikansvarig.

Vi tror att du är en person som älskar att vårda relationer samt har ett genuint intresse för service och affärer.
Du trivs bra i högt tempo, att jobba självständigt såväl som i grupp och med varierande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en person med positiv attityd som vill bli en del av oss!

Vi tror att du är noggrann och har lätt för siffror. Du har alltid kunden i fokus. Du är förmodligen en person som inte ser problem utan lösningar och tycker att utmaningar driver dig. Som kundtjänstmedarbetare ska du med hjälp av telefon och e-post erbjuda våra cirka 800 företagskunder en service av världsklass, samtidigt som du underhåller och vårdar kundrelationer. Stort fokus ligger på merförsäljning av tillvalsprodukter och säsongsförsäljning till befintliga kunder. Men även allt ifrån hantering av offerter, reklamationer, nya beställningar, leveransfrågor, enklare fakturafrågor etc. ingår i dina dagliga arbetsuppgifter.

Du bör, förutom att vara världens bästa kundtjänstmedarbetare, även ha mycket goda kunskaper i Excel, Outlook, Telefon och känna dig bekväm att sitta framför en dator och arbeta.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Arbetstiden är förlagd 08.00-17.00 alternativt 07.00-16.00.
Möjlighet till deltidsarbete finns för rätt kandidat.

Vi söker dig som har:

Tidigare erfarenhet av försäljning och service
Mycket goda egenskaper inom Officepaketet
B-körkort

Start: Omgående
Placering: Upplands-Väsby
Omfattning: 80% - 100%
Lön: Fast

Frågor kring tjänsten besvaras av emmelie@fruktdealen.se

Vi kallar till intervju löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tackar vänligen men bestämt nej till Rekryterings/Bemanningstjänster och företag.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fruktdealen.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fruktdealen är ett ungt företag som har som vision att bli Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt till företag.
Genom en högre nivå i alla led; hållbarhet, kundnöjdhet, kvalitet och koncept utmanar vi branschen. För att lyckas så arbetar vi som ett team oavsett position där alla bidrar till en positiv utveckling - både för företaget och för den enskilda individen.

Idag har Fruktdealen ca 40 anställda och vi växer för varje dag. Detta skapar möjligheter till personlig utveckling och utökade ansvarsområden för rätt person.