Just nu expanderar vi, och har många nya kunder som vill ha sin frukt på måndagar och onsdagar. Därför söker vi dig som behöver ett fast extrajobb på måndagar och onsdagar.

Arbetstiden är mellan 05:00 och 13:00, ca 8 timmar/dag.

Vill du ha ett varierande arbete och bli en del av vårt team?

Som medarbetare på Fruktdealen blir du redan från start en nyckelperson och kommer få axla ansvar från dag ett. Du kommer i denna tjänst ha ansvar för en egen slinga med fruktkunder. Du besöker dina kunder en till fler gånger i veckan. Du säkerställer att kunden får rätt leverans på överenskommen tid.

Du ska vara en person som har ett naturligt driv och tempo. Då du kommer vara ansiktet utåt mot våra kunder så ska du vara bra på att ge och ta information samt hålla en hög servicenivå. Att du hanterar det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

B-Körkort är ett krav.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet från andra serviceyrken är mycket meriterande.
Erfarenhet inom logistik och transport är meriterande.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fruktdealen.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fruktdealen är ett snabbväxande företag som satsar på att bli den mest rekommenderade fruktleverantören till företag i Sverige. Vi har haft igång verksamheten sedan 2012 och omsätter idag ca 30 mkr och har 35 anställda på hel- och deltid. Läs gärna mer om oss på www.fruktdealen.se