Ansvarig Produktion

Ansvarig Produktion

Helgansvarig produktionsmedarbetare

Visste du att fruktdealen endast levererar 100% ekologiska bananer och har levererat över 400 000 fruktlådor sedan vi startade 2012? Med glädje och omsorg i varje leverans ska vi ta oss framåt, så låt oss gå "bananas" tillsammans! Fruktdealen befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en person som kan komplettera vårt produktionsteam med ett helhetsansvar varannan helg i Upplands Väsby.

Som helgansvarig produktionsmedarbetare arbetar du måndag till torsdag och ansvarar för driften i produktionen varannan helg. I produktionen ser du till att våra fruktlådor packas till perfektion innan de ska levereras till en av våra 800 kunder. Som helgansvarig stöttar du teamledaren och blir hans högra hand i det dagliga arbetet där ni tillsammans jobbar, leder samt fördelar arbetet till produktionspersonalen. Tillsammans arbetar ni aktivt för att nå ledningens mål och att riktlinjer på produktionen efterföljs.

Vi söker nu dig som kan säkerställa en hög kvalité på våra produkter samt gillar ordning och reda. Du har inga problem med att jobba självständigt likväl som i grupp. Som person ser vi även att du är positiv och målmedveten, van vid att leda, coacha och peppa medarbetare, samt har ett naturligt driv och är lösningsorienterad.

Fruktdealen är ett ungt företag som har som vision att bli
Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt till företag. För att lyckas arbetar vi ständigt med hållbarhet, kundnöjdhet och kvalitet så vi kan utmana branschen.

Vi arbetar som ett team oavsett position där alla ska bidra till en positiv utveckling för både företaget och den enskilda individen

Vi söker nu dig som är redo att axla ansvar och växa in i vårt företag!

Rollen innebär att du arbetar varannan helg samt måndag-torsdag. Heltid.

Vi söker dig som har:

Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Kunskap/intresse för frukt
Erfarenhet av ledande roll
Erfarenhet av andra serviceyrken gärna butik eller restaurang
B-Körkort

Start: Omgående

Placering: Upplands-Väsby

Omfattning: Heltid

Lön: Fast
Mer info
Telefon 0840028020
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fruktdealen.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fruktdealen är ett snabbväxande företag som satsar på att bli den mest rekommenderade fruktleverantören till företag i Sverige. Vi har haft igång verksamheten sedan 2012 och omsätter idag ca 30 mkr och har 35 anställda på hel- och deltid. Läs gärna mer om oss på www.fruktdealen.se