Mekaniker på auktoriserad nybilsverkstad

Mekaniker på auktoriserad nybilsverkstad

Vår prisbelönta verkstad (TNS SIFO) söker efter fler kompetenta medarbetare. Tempot är högt och hos oss får du tillgång till de senaste inom fordonsbranschen.

Tjänsten som mekaniker är väldigt självgående, men tillsammans med dina kollegor har du ett utmärkt underlag för vidareutbildning. Som mekaniker utgör du en essentiell del av verksamheten, därför är det viktigt att du brinner för fordonsmekanik.

  • Tidigare erfarenhet från branschen
  • Stort intresse för fordon
  • Serviceminded
  • Hög samarbetsförmåga
  • Ansvarstagande
  • Noggrannhet
  • Stresstålig

Vi erbjuder
En dynamisk arbetsplats med härliga kollegor, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en konkurrenskraftig region. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Ansök snarast då vi rekryterar löpande!
Mer info
Kontaktperson Christian Fries
Telefon 08322900
Email Mejla Christian Fries
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fordonsbolaget.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Fordonsbolaget säljer nya Hondabilar och begagnade premiumbilar under ett och samma tak. Hos oss hittar du en kunnig verkstad som utför service och reparationer på alla bilar och modeller. Utöver det har vi vårt säljteam som konstant kämpar för att du ska känna att du gjort en bra affär. Att investera i ett nytt fordon klassas som en stor händelse för de flesta människor. Så stort att de flesta enbart upplever bostadsköp som en större och viktigare affär. Efter flera år i branschen och åtskilliga tusen bilar sålda kan du känna dig trygg när du köper, säljer eller reparerar din bil hos oss. Vi jobbar dagligen med att du ska få den absolut bästa upplevelsen hos oss. Vi växer konstant och har sedan starten 2012 blivit över 25 duktiga och drivna medarbetare. Följ med oss på vår resa!