Kock till Väsbyskolan, Upplands Väsby

Kock till Väsbyskolan, Upplands Väsby

Fazer Food Services, Upplands Väsby

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en kock som vill vara med och utveckla skolmaten i ett nybyggt kök i Uppland Väsby! Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyskrivning, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Som kock på Väsbyskolan kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster. I rollen som kock leder arbetet i köket tillsammans med dina medarbetare för att leverera så bra mat som möjligt till våra gäster. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag. Tillträde i augusti 2018.

Vad vi önskar av dig
Du har restaurangutbildning och minst fem års erfarenhet av att arbeta med matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi söker dig med goda kunskaper i egenkontroll och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av specialkost. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Fazer erbjuder dig
  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.
  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.
  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.

Om Fazers restaurang på Väsbyskolan

Fazer Food Service har förtroendet att servera 3800 lunch och mellanmål till ett tiotal skolor i Upplands Väsby kommun. Vi är ett team på 30 medarbetare och behöver nu förstärkning till hösten av en duktig, stresstålig och framåtsträvande kock! På Väsby skola kommer det serveras 1000 lunch och vi kommer att vara sju stycken medarbetare.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Bo Larsson på: bo.larsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-05-30.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 maj (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser