Köksmästare till restaurang Messingen, Upplands Väsby

Köksmästare till restaurang Messingen, Upplands Väsby

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som köksmästare!

Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en köksmästare som vill vara med och utveckla skolmaten tillsammans med Fazer Food Servies och vår restaurang Messingen! Vår mission är att skapa mat med mening och därför söker vi en matintresserad och initiativrik köksmästare som trivs med att arbeta i en tempofylld verksamhet. Som köksmästare är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, specialkost, menyskrivning, beställa varor och att ansvara för kökets egenkontroll. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Tillträde augusti 2018.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Är du en tävlingsmänniska och gillar att inspirera och utveckla? Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2016 tog vårt team silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Vad vi önskar av dig
Du har restaurangutbildning och minst fem års erfarenhet av att arbeta med arbetsledning, matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost och gott ekonomiskt sinne. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med specialkost och har god datavana. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kökschef hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i egenkontroll och HACCP.

Om Fazers restaurang Messingen
Fazer Food Service har förtroendet att servera 3800 lunch och mellanmål till ett tiotal skolor i Upplands Väsby kommun. Vi är ett team på 30 medarbetare och behöver nu förstärkning till hösten av en duktig, stresstålig och framåtsträvande köksmästare! På restaurang Messingen serverar vi dagligen ca 3500 lunch.


Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Bo Larsson på: bo.larsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via ansökningsknappen, dock senast den 2018-06-30.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser