Diskare deltid på 50% till Fazer Food Services mottagningskök, Upplands Väsby

Diskare deltid på 50% till Fazer Food Services mottagningskök, Upplands Väsby

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som diskare!


Ett jobb som sprider glädje Vi söker en diskare på deltid 50% till vår restaurang på Bollstanäs skolan i Upplands Väsby, som vill vara med och skapa mat med mening. Som diskare hos oss ansvarar du för disken i köket under lunchtid och är även behjälplig i andra uppgifter i köket så som råkostberedning och att erbjuda service till våra gäster och personal. Tjänsten är en anställning på deltid, 50%, måndag till fredag, med start så snart som möjligt.

Om Fazer Food services Vi serverar lunch och mellanmål för 500 barn dagligen. Rollen som diskare ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.

Varför ska du välja Fazer? Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Vad bidrar du med till teamet? Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i disk och/eller restaurang. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med kökets egenkontroll. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra och som tycker om att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Eftersom vi verkar inom skola så krävs registerutdrag. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu! För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Sara Lunneborg sara.lunneborg@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-30. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser