Regional Sales Developer Konsult

Regional Sales Developer Konsult

Regional Sales Developer

Citroën söker en Regional Sales Developer för ett konsultuppdrag till sitt kontor i Stockholm.
Är du en Utvecklings- och affärsorienterad person med stort fokus på att coacha och att leda kollegor till fortsatt framgång? Som Regional Sales Developer på Citroën ansvarar du för ditt distrikt i ett nära samarbete med våra Partners.

I din roll
Som Regional Sales Developer jobbar du i en teammiljö, men förväntas att vara både proaktiv, drivande, kommunikativ och strukturerad i ditt arbete. Du kommer dels att vara ute hos Citroën’s befintliga partners i ditt distrikt och stödja och utveckla samarbetet genom ett konsultativt och analytiskt tillvägagångssätt. Du jobbar med tydligt satta mål, för att bl.a. hjälpa partnern att accelerera sin försäljning. Du utvecklar, bygger och stärker långsiktigheten ute hos partners, och har fullt budget och lönsamhetsansvar för din region. Du utgår från vårt kontor utanför Stockholm.

Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som Regional Sales Developer hos oss är du en prestigelös, affärsorienterad, coachande och driven person. Du är analytisk och van att arbeta med ekonomiska kalkyler, och en förmåga att hitta lösningar och skapa möjligheter i komplexa affärsupplägg. Vidare kommer det att krävas att du är en skarp förhandlare och kommunikatör som har förmåga att entusiasmera, inspirera och få med dig andra. Du skall behärska microsoft Office och vara van att arbeta i säljstödsystem. Du skall kunna engelska och kunna kommunicera relativt obehindrat i tal och skrift.

Din profil
 • Du har en gedigen säljerfarenhet, med minst 5 års erfarenhet av B2B och B2C
 • Du drivs av framgång och är van vid att arbeta mot resultat både kvantitativt och kvalitativt.
 • Du är orädd och handlingskraftig.
 • Det krävs att du kan arbeta utvecklingsorienterat i högt tempo samt att du är bra på att skapa relationer, såväl nya som utveckla befintliga.
 • Du är van vid att sätta mål och arbeta strukturerat.
 • Du är en karismatisk kommunikatör som är vältalig i tal och skrift
 • Du har bra förståelse för ekonomi
Vi erbjuder dig
 • En spännande roll för ett världskänt varumärke
 • En arbetsplats som präglas av innovativa och handlingskraftiga kollegor med starkt engagemang.
 • En vardag som kännetecknas av kundfokus, omväxling och förändringar.
 • Stora möjligheter att få fortsätta växa och utvecklas i din roll.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly’s rekryteringskonsult André Chocron. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan på www.salesonly.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till André på 0760-442625.

Välkommen med din ansökan snarast.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Citroën är ett anrikt fransk bilmärke som grundades redan 1919 av Andre Citroën, I modellprogrammet kan man förutom storsäljarna C3 och C4 Cactus även hitta klassiker så som Berlingo, Grand C4 Picasso men även lätta lastbilar så som Jumpy och Jumper.

I Sverige distribueras Citroën av FSC Bilar ab och försäljning sker via ett 60 tal anslutna återförsäljare. FSC Bilar ab är ett helägt dotterbolag till SCMS (Sumitomo Corporation Motors Sweden) vilket i sin tur ingår i Sumitomo Corporation, ett av världens största bolag inom tillverkning, handel och distribution med cirka 75.000 anställda. FSC bilar AB sitter i ett modernt aktivitetsbaserat kontor norr om Stockholm i Infra City och präglas av framåtanda och entreprenörskap.