Juniora tekniker för arbete med besiktningar

Juniora tekniker för arbete med besiktningar

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär uppföljning och kontroller av installerade elmätare, både inspektioner ute i fält och genomgång av fotodokumentation framför datorn. Visst praktiskt installationsarbete förekommer.

Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid, så du behöver inte ha någon erfarenhet av liknande arbete tidigare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är initialt förlagt Uppsala, men det finns också möjlighet till arbete i Västsverige om du bor i den delen av landet. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente.

Vi erbjuder
  • Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
  • Möjlighet att utvecklas vidare elmätartekniker efter en tids arbete med besiktnignar.
  • Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. En stor fördel är om du bor inom rimligt avstånd till Uppsala och har möjlighet att bo hemma under den första tiden. När projektet sedan rör på sig till andra områden, kommer vi att erbjuda boende lokalt på arbetsorten. Att ha möjlighet att ligga borta i veckorna är en förutsättning för tjänsten.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!