Servicerådgivare till Skoda, Infra City

Servicerådgivare till Skoda, Infra City

Skoda, Infra City Söker

Servicerådgivare
Nu söker vi dig som har en förmåga att kombinera ett administrativt arbete med ett professionellt kundbemötande.

Här får du en ordentlig introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten. Det viktiga är att du har ett enormt driv, är professionell i ditt bemötande mot våra kunder samt att du har ett intresse och hunger att lära dig vår bransch.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning
Som servicerådgivare är dina främsta arbetsuppgifter att ta hand om våra kunder i kundmottagningen. Detta innebär att du kommer att boka, ta emot och lämna ut bilar, vägleda kunden i tekniska frågor, administrera vid utlåning av bilar, ta emot bokningar via telefon och vår hemsida, besvara frågor från kunder via vår chatt samt merförsäljning.

Datorn och kunderna kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg, vilket kräver god social kompetens och en fena på administrativt arbete.

Dina Kvalifikationer
För denna tjänst bör du ha minst godkänd gymnasial utbildning. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från motorbranschen eller har arbetat i en roll med mycket kundhantering så är det starkt meriterande.

Genom din tidigare arbetserfarenhet har du fått god insikt i vad som krävs för att ge våra kunder ett toppklassigt kundbemötande. Har du viss teknisk kunskap kring bilar ser vi det som ett plus.

Andra krav för tjänsten är att du har goda datakunskaper och du trivs med administrativa uppgifter likväl som mötet med kunder. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster och Saga2. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Din Profil
Du behöver vara en ansvarstagande och flexibel person som är duktig på att kommunicera och administrera. Vi tar förgivet att du är en lagspelare och har lätt att verka med såväl kollegor som kunder, likväl är du van vid att ta ansvar för ditt egna arbete och säkerställer god kvalité på dina slutförda arbetsuppgifter.

Du ser till att hitta lösningar på eventuella problem som kan uppstå och du har en förmåga att hantera perioder med ett högt arbetstempo. Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig och du räds inte för utmaningar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Eftersom Skoda Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 april.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer STSK19-048-31i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Magnus Dehn via e-post: Magnus.Dehn@skodastockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Magnus Déhn
Telefon +46 8-503 333 45
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)