Innesäljare Kyla till Dahl

Innesäljare Kyla till Dahl

Vill du ha ett utvecklande och spännande jobb på ett företag som har både en hög tillväxttakt och marknadsledande position? Till vårt säljteam i Upplands-Väsby söker vi nu Innesäljare Kyla som vill vara med och erbjuda våra kunder branschens bästa support.

Är du serviceinriktad och gillar som vi att vårda och utveckla kundrelationer? Då vill vi gärna veta mer om dig!

Arbetsuppgifter
Som innesäljare är telefonen ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att arbeta med telefonförsäljning, merförsäljning och kundtjänst där du besvarar frågor kring teknik och produkter. Ordermottagning, orderadministration samt uppföljning av offerter och prisfrågor är några ytterligare arbetsuppgifter som ingår i rollen som Innesäljare. På Dahl samarbetar utesäljare och innesäljare för att leverera den bästa och mest effektiva lösningen till våra kunder. Vi utvecklar affären tillsammans i takt med Dahls snabba tillväxt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning. Om du har erfarenhet från branschen och goda kunskaper om våra produkter är det meriterade. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning i botten och goda kunskaper i Officepaktet. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och flexibel. Eftersom vi jobbar i team behöver du och vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Vi söker dig som gillar att utvecklas och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar. Du får möjligheten att jobba i ett företag som har en marknadsledande position där kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling är en självklarhet. Dessutom får du trevliga kollegor och en familjär arbetsplats att trivas på.

Frågor om tjänsten besvaras av Joachim Collin, Försäljningschef Stockholm, +468-590 046 38

Välkommen med din ansökan!

Känner du igen dig i annonsen? Ansök gärna redan idag, dock senast den 28 juni 2018.
Mer info
Kontaktperson Joachim Collin
Telefon 08-590 046 38
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://dahl.se
Sista ansökningsdag 28 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vi är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. För att hantera det behövs dock flera olika tjänster som alla är lika viktiga då Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 kunder. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det är vår drivkraft.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, som designar, producerar och distribuerar material som är viktiga beståndsdelar för oss och för en hållbar framtid. Välkommen att bli en del av vår innovativa, passionerade entreprenörsgemenskap. Tillsammans arbetar vi för att förbättra morgondagens värld i en organisation med starka värderingar, med många möjligheter att växa såväl inom vår egen organisation som inom Saint-Gobain.