Fältmekaniker lift & anläggning – Upplands Väsby

Fältmekaniker lift & anläggning – Upplands Väsby

Om tjänsten

Vi söker nu en Fältmekaniker med passion för kvalité och service med utgångspunkt från vårt lift- och anläggningscenter i Upplands Väsby. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I ditt arbete som Fältmekaniker kommer du mestadels arbeta ute på fältet men även runt om på våra depåer i region öst, du kommer att arbeta mestadels självständigt. De maskingrupper du kommer att arbeta med är framför allt anläggningsmaskiner och liftar Du kommer att utföra reparationer, förebyggande underhåll samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs, i dina arbetsuppgifter ingår även returkontroll och iordningställande inför uthyrning av dessa maskingrupper. Du rapporterar direkt till verkstadschefen. I tjänsten kommer innebära en del resor inom regionen, vilket ställer krav på god körvana och tidsplanering.

Vid årsskiftet 2021/2022 flyttar vi till en nyrenoverade depå i Märsta, Arlanda stad. Med flytten kommer du få en ny utgångspunkt.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Vi ser att det är meriterande om du har genomgått gymnasieutbildning eller högre med teknisk inriktning. Det är även meriterande med lift- och truckkort.
  • Yrkeserfarenhet från arbete med reparationer, fordonsmekanik, fordonsel, hydraulik eller likvärdigt.
  • Du har B-körkort.
  • God datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person tror vi att du är du en positiv problemlösare som är praktiskt lagd och med ett tekniskt intresse. Du kommer vara Cramos ansikte utåt och har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra. Vi ser att du är nyfiken och har en vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Verkstadschef, Marcus Valsjö, tel: 073- 059 26 22

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Marcus Valsjö
Telefon 073-059 26 22
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.