Verkstadsmekaniker Upplands Väsby

Verkstadsmekaniker Upplands Väsby

Om tjänsten

Till vår verkstad i Upplands Väsby, söker vi en verkstadsmekaniker som kommer att arbeta med service och reparationer av Caterpillar entreprenadmaskiner.

Dina ansvarområden:
  • Underhålla och reparera tunga maskiner på kortast möjliga tid
  • Uppnå optimal servicenivå
  • Garantera högsta möjliga driftsäkerhet för kund
Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som mekaniker på entreprenadmaskiner eller liknande produkter. Erfarenhet krävs för att du ska ha möjlighet att bidra till utvecklingen av våra arbetsprocesser och rutiner. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt då både dokumentation och instruktioner förekommer på båda språken.

Personliga Egenskaper

För att lyckas i rollen som verkstadsmekaniker bör du vara noggrann, strukturerad och har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. Vi söker dig som serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

Vi erbjuder
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Zeppelin är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Upplands Väsby

Frågor? Ring Imad Kadra, Branch Manager 0730-336523 eller Henrik Larsson, Verkstadschef 0703-959389

Under semesterperioden kan vi ibland vara svåra att nå, men lämna ett meddelande eller skicka ett sms så återkommer vi så snart vi kan.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2020-08-16
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.