Processoperatör till fabriksbetongfabrik sökes

Processoperatör till fabriksbetongfabrik sökes

Har du erfarenhet, eller vill skaffa dig, av att blanda färsk betong? Har du god datavana och dessutom utbildning eller erfarenhet inom betong? Är du dessutom en teamspelare med högt säkerhetstänk och bra känsla för kvalitet och service?

Då är detta något för dig!

Nu söker vi för kunds räkning en processoperatör eller processtekniker för uthyrning till kundens betongfabrik i Norrort. Där arbetar ett gott gäng som producerar högkvalitativ betong, och de behöver nu förstärkning.

Du kommer vara delaktig i det dagliga arbetet på fabriken och arbeta tillsammans med dina kollegor med alltifrån att blanda betong, provtagning, påfyllning av ballast och att se till att fabriken fungerar som den ska. Själva betongblandningen sker med hjälp av datoriserade system, varför god datavana är en förutsättning för att lyckas i din roll.

Du har också kontakt med kund per telefon, vilket innebär att du också ska ha god känsla för service och kundkontakt.

Som person är du ansvarsfull, driven och stresstålig. Du sätter säkerheten i främsta rummet, ser till att leverera god kvalitet och bidra till ett gott samarbete mellan såväl kundservice, fabriksmedarbetare och chaufförer.

Har du erfarenhet av betongtillverkning, som processoperatör, processtekniker eller liknande så är det meriterande. Godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass 2 är också meriterande, men för rätt person erbjuds utbildning inom ramen för arbetet.

Concrete Consulting har ett långsiktigt samarbete med kunden som är en stor aktör på den svenska fabriksbetongmarknaden. Uppdraget ska starta snarast möjligt och pågår sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till jobb@concreteconsulting.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (45 dagar kvar)