Teknisk säljare

Teknisk säljare

VI ERBJUDER:

Tjänsten är en stor möjlighet för dig som trivs med teknikhandel och elektronik produkter.
Om du är kundfokuserad och tycker att det är spännande med många kontaktytor inom import & export, är detta rätt säljroll för dig.
Compomill erbjuder dig kompetensutveckling i ett företagsunikt utbildningsprogram. Är du i början av din karriär, kan tjänsten erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER:

Som teknisk säljare kommer du att genomföra försäljning till nya och befintliga kunder. Du har en egen budget och ansvarar för försäljning till kunderna i ditt område.
Nära samarbete sker med vår supportgrupp och övriga säljare i vår nordiska organisation. I rollen ingår det att ha kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer, boka kundbesök, genomföra säljbesök, sköta offerthantering och dess uppföljning.

Arbetet innefattar täta leverantörskontakter för att kunna sköta försäljning av komponenter hos både nya och befintliga kunder. Våra kunder och leverantörer finns inom elektronik-, försvars- och tillverkande industri, samt laboratorier och universitet. Vi erbjuder välkända material, komponenter, produkter och system inom RF-Mikrovåg, elektromekanik samt kraftelektronik.

VI SÖKER DIG SOM...

*har några års säljerfarenhet och vill utvecklas som säljare.
*har erfarenhet av besöksbokning och genomförande av kundbesök.
*gillar att spendera tid hos kund.
*har grundläggande tekniska kunskaper och intresse som passar vårt produktsortiment.
*kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
*är van datoranvändare och behärskar Microsofts programvaror.

Det är meriterande om du...

*har arbetat med elektronikhandel och har erfarenhet av den nordiska marknaden.
*har erfarenhet av arbete i ett mindre företag, där kundbesök och uppsökande försäljning är ett stort inslag.
*är engagerad och trivs med att driva försäljning till avslut.

ÖVRIG INFORMATION:

Tjänsten är heltid och innebär med planerade resrutter att arbeta utanför kontoret. Det innefattar även resor med övernattning. Du har körkort och bil. Huvudkontoret är beläget i Upplands Väsby.
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Carlsson
Telefon 070-595 04 13
Email Mejla Torbjörn Carlsson
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.compomill.com
Sista ansökningsdag 23 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compomill är ett handelsföretag som utvecklar och säljer elektronikkomponenter och testsystem till framförallt tillverkande företag inom nordisk elektronikindustri.
Med sin kundnära produktutveckling och sitt professionella tjänsteutbud levererar Compomill lösningar som möter högt ställda krav på tekniska prestanda och design.
Våra kunder återfinns bland stora varumärken och industrier framförallt inom telekom, försvar, forskning och laboratorier samt inom mät- och testområdet.
Compomill är ett branschledande företag med huvudkontor i Stockholm samt tre (3) försäljningskontor i Norden och representerar ett 60-tal leverantörer från olika delar av världen.


För mer information: www.compomill.com