Förskollärare till ferietjänst!

Förskollärare till ferietjänst!

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av förskollärare för kunds räkning
Som förskollärare hos oss får du arbeta med pedagogisk verksamhet fullt ut. Det finns möjlighet att fortbilda sig och använda digitala hjälpmedel. Det erbjuds bra förutsättningar med en fin lärmiljö. Lunch och mellanmål serveras av ekologiska råvaror av den egna kocken. En unik möjlighet att få utvecklas som pedagog i en gynnsam miljö där barnen får en god grund att lyckas.

Förskolan erbjuder medarbetarna enskild planeringstid, möjlighet till ferietjänst, kontinuerlig kompetensutveckling och bl.a. pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor!

Din profil

Du är utbildad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar med legitimation. Du har barnens lek och lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Att utveckla och förbättra pedagogiken driver dig framåt i din personliga utveckling. Har du en kollega som du samarbetar bra med finns det möjlighet att båda söker tjänst. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.
I denna rekrytering samarbetar förskolan med Clockwork Skolrekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: Safia Jaouhari 073-351 27 53

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort
Upplands Väsby
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073 351 27 53
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En fristående förskola med ca 100 barn fördelade på 5 avdelningar söker ytterligare förskollärare. Förskolan i Upplands Väsby ligger mycket fint med närhet till skog och sjö. Det är fina lokaler där det just nu byggs upp nya lärmiljöer som är föränderliga efter barnens intresse. Förskolans arbetssätt utgår från barnens intressen och har satsat på digitalisering och det finns bra förutsättningar med bl.a. en digital ateljé i lokalen.