Förskollärare till ny förskola

Förskollärare till ny förskola

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi förskollärare som vill arbeta med den pedagogiska verksamheten fullt ut. En unik möjlighet att få utveckla det pedagogiska arbete på en nyöppnad förskolan och skapa en gynnsam miljö där barnen får en god grund att lyckas. Här kommer arbetslagen skapas från grunden och det finns chansen att som välfungerande kollegor fortsätta jobba tillsammans i denna nya miljö.

Du är bra på att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. För ditt uppdrag tar du ansvar och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för barnen på förskolan och du är med och driver det pedagogiska arbetet framåt.

Förskolan kommer ligga i Upplands-Väsby och öppnar för verksamhet i januari. Dessa tjänster kommer även de ha start i januari med utrymme för överkommen start då det inte kommer att vara full belastning till en början.

Din profil

Du är en legitimerad förskollärare med barnens lek och lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin utveckling. Att utveckla och förbättra det pedagogika arbetet i verksamheten driver dig framåt i din personliga utveckling.

Du har ett mod och ett driv för att utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med dina kollegor. Vi söker dig som är trygg i din pedagogiska roll och vill kunna bidra till verksamheten.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar förskolan med Clockwork Skolbemanning och Rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten redan idag då vi intervjuar löpande via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta ansvariga i denna rekryteringsprocess Safia Jaouhari och Mikaela Bäckstedt

Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering