Ingenjör till Envirotainer!

Ingenjör till Envirotainer!

Om företaget

Till vår kund Envirotainer söker vi nu en Investigation Engineer. Envirotainer har i över 30 år varit den globala marknadsledaren inom säkra köldkedjelösningar för läkemedelsförsörjningsskedjan. De utvecklar och tillverkar containerlösningar för farmaceutiska produkter som kräver en kontrollerad miljö.

Din roll

I din roll som Investigation Engineer kommer du att utföra utredningar kring inkommande ärenden, du kommer att utföra förbättringsåtgärder och ta ut kvalitetsrapporter. Du kommer att uppdatera klagomålssystemet och dagligen ha kommunikation internt och externt. Du kommer även att stödja Reliability Managers vid behov och vara delaktig i att skriva och administrera kring processer och projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ärendehantering
  • Tillämpa förbättringsåtgärder
  • Ta ut kvalitetsrapporter
  • Kommunikation internt och externt
  • Stötta upp Reliability Managers
  • Skriva och administrera processer
  • Vara delaktig i mindre projekt
Omfattning: Heltid

Placering: Rosersberg

Arbetstider: Kontorstider (09.00-16:00) med möjlighet till flextid.

Start: Omgående

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men att du blir direkt anställd hos Envirotainer med inledande provanställning på 6 månader.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ingenjör från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och grundläggande systemförståelse. Det är meriterande om du har utfört kvalitetsarbete och utredningar för felsökning, arbetat i PowerBI, Sales Force eller utfört rapportskrivning på engelska. Ett krav för tjänsten är att du har förståelse för Office 365 och Excel. Som person ser vi gärna att du är driven, analyserande i ditt arbete, öppen och initiativgående. Ett krav för tjänsten är att du framför dig flytande i svenska och engelska språket.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90