Regional Key Account Manager till Celsa Steel Service AB, Stockholm

Regional Key Account Manager till Celsa Steel Service AB, Stockholm

Celsa Steel Service AB söker en

Regional Key Account Manager
till region Stockholm / öst

Ta chansen att jobba hos Sveriges ledande leverantör av armering och betongkomplement.

Du ansvarar för byggentreprenörer inom region Stockholm / öst och kommer huvudsakligen att vara på språng mellan nya och befintliga kunders arbetsplatser. Din fasta punkt kommer vara ditt kontor i Upplands Väsby eller Västerås.

"Min ambition är att Celsa skall bidra till att utveckla sin produktivitet genom en tät kundrelation och vidare satsning på innovation i vår organisation. Celsa har en ledande position inom sitt segment och jag kommer med ödmjukhet arbeta för att vidareutveckla den positionen."

Läs mer om vad Håkan har att säga på www.career.masterhelp.se/celsa-steel

Om tjänsten

Du identifierar säljmöjligheter samt bearbetar och utvecklar viktiga kunder i din region. Med ditt tekniska och praktiska kunnande om armeringsstål och betongkomplementsprodukter dvs. vattentätning, avstängare, formtillbehör, armeringsdistanser mm., kommer du diskutera och argumentera för olika produktlösningar och genomföranden.

Med god känsla och förståelse för varje projekts unika utmaningar och förutsättningar säljer du in Celsas skräddarsydda produkter, tjänster och mervärden. Vår teknik- och innesäljavdelning ser till att vi levererar produkter och tjänster enligt det projektavtal och den uppdragsbeskrivning du skapar tillsammans med kund.

Du har kollegor över hela landet men arbetar närmast din kollega i liknande roll på samma kontor där ni tillsammans arbetar långsiktigt med regionens strategiskt viktiga kunder. Regionansvarig säljare rapporterar till marknadschef för Celsa Steel

Service Sverige.

Din profil

Framför oss ser vi dig som:
  • Är social, målmedveten och utåtriktad person
  • Är relationsskapare som drivs av att göra affärer
  • Har erfarenhet från byggbranschen eller teknisk försäljning
  • Gärna har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
På sikt kommer du känna dig lika bekväm i att ta en diskussion med arbetsledare eller platschef om produktlösningar utifrån ritningsunderlag, som i en prisförhandling på huvudkontoret med kundens inköpsansvarig, eller vara med på arbetsplats för att diskutera genomförande.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på 0707-500385. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan

Bifoga CV och personligt brev via länken nedan. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Celsa Steel Service är ett stabilt bolag med sina rötter i tidigit 1900-tal och i Halmstad stålverk. Tidigare hette Celsa Steel Service Fundia men blev under 2007 köpt av den spanska privata koncernen Celsa Group. Celsa Group har flera stålverk i koncernen och det är ifrån Celsa Groups stålverk i Mo i Rana, Norge, som Celsa Steel Service får sina råvaror. Armeringsstålet bearbetas i Celsa Steel Services centras. Stålet ifrån Mo är något av världens renaste armeringsstål och miljödeklarerat med 370kg CO2 ekvivalenter per ton.

Genom tiden har Celsa Steel Service varit den ledande producenten och drivit utvecklingen av armering. Celsa var först med att introducera klippt och bockad armering, först med att introducera prefabricerade korgar, först med att introducera rullarmering och nu först med att implementera BIM och BIM-kompatibel mjukvara i hela företaget. Mer information om Celsa hittar du på https://celsa-steelservice.se/.

Sökord: