CargoIT söker Trainee Produktchef för ledande IT- och logistiksystem

CargoIT söker Trainee Produktchef för ledande IT- och logistiksystem

I slutet av din utbildning eller nyexaminerad och vill vara en del av ett roligt team på ett dynamiskt företag med en stark tilltro för framtiden? För rätt person finns utvecklingsmöjligheter både kunskapsmässigt och karriärmässigt.

CargoIT utvecklar och säljer moderna, effektiva och kundanpassade IT-lösningar för logistikbranschens ledande aktörer, nationellt och internationellt. Företaget ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på våra produkter är hög. Vi vill fortsätta överträffa branschens och kundens krav och vill förstärka vår organisation med en driven trainee som vill utvecklas och ser karriärmöjligheter som produktchef inom CargoITs framgångsrika IT- system för logistikbranschen.

CargoIT utvecklar och erbjuder ett nytt moln- och webbaserat
IT- system för transport & logistikmarknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

Om traineerollen
Målsättningen med traineerollen är att du ska utvecklas till en framgångsrik medarbetare på CargoIT. Till din hjälp kommer du få en erfaren mentor som kommer vara ditt stöd.

Traineeperioden bjuder på arbete och erfarenhet från nya såväl som pågående kundprojekt. Tjänsten skall på sikt leda till att du skall bli en produktchef med ansvar för en av CargoIT's produkter med ansvar för marknad, teknik och kunder. Din placeringsort kommer att vara på vårt huvudkontor i Stockholm.

I arbetet som trainee ska du medverka till att ta fram kundanpassade lösningar, som ger kunden möjlighet att ha en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde med total kontroll.

Vi tror att du har läst logistik och/eller systemvetenskap på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Grundläggande kunskaper inom och förståelse för Java och utveckling av Webb-applikationer är meriterande. Har du erfarenhet från transport och logistik så är det en uppskattad merit.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. (Läkarbesök)
Friskvårdsbidrag. Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning.

Låter detta intressant? Kontakta:
Joel Winninge, Vice VD, +46 704 13 05 11
Mer info
Kontaktperson Joel Winninge
Telefon +46 704 13 05 11
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CargoIT utvecklar och säljer effektiva och kundanpassade IT-lösningar för logistikbranschen. Vi är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra produkter är ökande vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation. Vi har idag över 150 avtalskunder och har kontor i Upplands-Väsby och Örnsköldsvik. För att kunna klara den ökande efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation med en systemutvecklare med placering i Upplands Väsby eller Örnsköldsvik.