CargoIT söker systemutvecklare till framgångsrikt IT- och logistiksystem

CargoIT söker systemutvecklare till framgångsrikt IT- och logistiksystem

Är du kreativ, lösningsorienterad och målinriktad? Ser du utvecklingsmöjligheter för framtidens IT- och logistikbransch? Vill du jobba tillsammans med andra briljanta utvecklare för ett av Sveriges ledande IT- och logistikföretag?

CargoIT är ett ledande IT- och logistikföretag som tillhandahåller ledande webbaserade affärssystem för transport och logistikmarknaden. CargoIT utvecklar och erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT- system för logistikmarknadens ledande aktörer. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global. CargoIT ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på produkterna är hög. För att kunna möta den stora efterfrågan behöver CargoIT utöka sin styrka med kreativa systemutvecklare och tillsammans med våra briljanta utvecklare ska du ansvara för genomförande av projekt.

Din profil


Du ser möjligheter och lösningar för framtidens IT- och logistikbransch och vill gärna vara med och skapa framtidens system nationellt och internationellt tillsammans med våra utvecklare. Du har ett starkt intresse av teknik och programmering och du är skapande, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra utvecklare förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt. Vi tror att du har läst systemering/programmering på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. En merit är att du har kunskaper i Java och utveckling av presentationslager i
Webb-applikationer(HTML, JavaScript, Ajax, JSP m.m.).

Meriterande är även erfarenhet av något eller några av följande Linux • Tomcat/Nginx • Dns • AD • SQL-databaser • Nagios •
Eclipse • Spring • Hibernate • Jenkins • Git • Scrum

Dina arbetsuppgifter


Varje dag arbetar vi för att möta och överträffa våra kundkrav. Detta innebär att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik, tillsammans med ditt team och ansvarig produktchef.
Arbetet hos oss kräver också att du har förmåga och stort intresse för att föra en dialog med kunden under utvecklingsarbetet, samt efter installation hos kunden. I arbetet ingår också att underhålla servrar och kundsystem som finns som molntjänst hos CoreIT i Örnsköldsvik. Du kommer också att jobba med installation och support.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett framgångsrikt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt. Om du känner att denna beskrivning ovan passar in på dig så tveka inte - ansök!

Välkommen med din ansökan:
Björn Wiklund, HR CargoIT
070 727 85 85
bjorn.wiklund@cargoit.se
Mer info
Kontaktperson Tekniskchef Per-Olov Håkansson
Telefon 070 - 26 05 729
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cargoit.se/sv/
Sista ansökningsdag 11 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CargoIT utvecklar och säljer effektiva och kundanpassade IT-lösningar för logistikbranschen. Vi är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra produkter är ökande vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation. Vi har idag över 150 avtalskunder och har kontor i Upplands-Väsby och Örnsköldsvik. För att kunna klara den ökande efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation med en systemutvecklare med placering i Upplands Väsby eller Örnsköldsvik.