Löneadministratör som vill bredda sig!

Löneadministratör som vill bredda sig!

Vi söker nu en löneadministratör som vill vara en del av ekonomiavdelningen på Bystronic i Rosersberg!

Har du god kännedom av hela löneprocessen samt HR i allmänhet? Vill du ha ett varierat jobb med mycket kontakter ute i verksamheten? Skulle du trivas att jobba i en varm och familjär atmosfär på ett väletablerat globalt företag? Vi intervjuar löpande så sök redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bystronic är ett globalt bolag med mycket internationella kontakter som expanderat de senaste åren och är marknadsledande i Norden inom sin nisch. Du kommer till ett lönsamt bolag som växer och som dessutom slog försäljningsrekord 2018. Du kommer till ett företag där personalen trivs och personalomsättningen därför är relativt låg, tex anordnas springturer på lunchen för de som är intresserade och gemensamma fikastunder. Ekonomiavdelningen består av fem personer och totalt jobbar cirka 25 personer på huvudkontoret i fina, fräscha lokaler cirka 10 minuters gångväg från Rosersbergs station. På Bystronic blir du erbjuden en marknadsmässig lön tillsammans med ett förmånspaket som inkluderar rikskuponger, fri parkering och friskvårdsbidrag. Bolaget har även kollektivavtal via Unionen med tjänstepension och arbetstidsförkortning som du kan nyttja för exempelvis klämdagar. Det finns möjlighet till viss flextid samt att jobba hemifrån ifall det någon gång skulle behövas.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du ansvara för hanteringen av hela lönekedjan. Du kommer att sammanställa löneunderlagen som skickas till lönebyrån i respektive land som Bystronic verkar i och efter löneberedningen kommer du bokföra och stämma av. Du kommer även arbeta med redovisningsrelaterade arbetsuppgifter som löpande bokföring och att vara delaktig i månadsbokslut. Utöver detta kommer du även hjälpa de anställda med diverse HR-frågor samt stödja avdelningscheferna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
  • Vara delaktig i lönerevision, månadsbokslut, analysarbete och externa revisioner, Implementera och förbättra processer samt rutiner inom både HR och redovisning
  • Administration kring nyanställningar, avslut, frånvaro och semester
  • Hantering av kontrakt
  • Utläggsredovisning samt implementering av nytt kvittoredovisningsprogram
  • Pensioner och försäkringar
  • Beräkningar av bonus, semester, sjukskrivning, förmån och tjänstebilar
  • HR-relaterade avstämningar och skattedeklarationer
  • Stöd till hela organisationen i redovisnings- och utbildningsfrågor inom HR
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du erbjuds en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För tjänsten söker vi dig med tidigare erfarenhet av lön och som nu även vill bredda dig inom HR och redovisning. Bystronic arbetar i en internationell miljö där du kommer ha kontakt med flera europeiska länder, därför är det ett krav att du klarar dig väl på engelska. Du har gedigna kunskaper i Excel och har du erfarenhet sedan tidigare av SAP eller Pagero är det ett plus. Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt eftersom du kommer att jobba självständigt under månadens olika deadlines. Du är teamorienterad och trivs i en organisation där vi hjälps åt och gillar att ta ansvar för ditt bidrag till gruppen, både i arbetsuppgifter och med god stämning. Du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad med relevant lagstiftning och gängse redovisningsprinciper.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Upplands Väsby
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/