Servicetekniker till serviceavdelningen på EIZO Nordic AB

Servicetekniker till serviceavdelningen på EIZO Nordic AB

Har du en teknisk bakgrund och vill arbeta med service och kundsupport av elektronikprodukter? Har dessutom du goda IT-kunskaper och vill arbeta i ett team med erfarna kollegor där du får chans att lära dig mer och utvecklas? Som servicetekniker hos EIZO erbjuds du en bred roll i ett innovativt, internationellt bolag.

Om företagetEIZO Nordic AB är ett europeiskt dotterbolag till Eizo Corporation, ett ledande japanskt visuellt teknikföretag som utvecklar och tillverkar avancerade displaylösningar. EIZO integrerar hårdvaru- och mjukvaruteknik för kalibrering, kvalitetskontroll och övervakning via webb. Eizo verkar för att hjälpa kunder inom grafik, spel, medicin, sjöfart och andra affärsområden mer effektivt, bekvämt och kreativt. Eizo har huvudkontor i Hakusan i Japan och har FoU och tillverkningsanläggningar i Japan, Kina, Tyskland och USA, och representation i mer än 70 länder.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker hos EIZO kommer du ha till uppgift att tillhandahålla service och support för EIZOs högteknologiska visuella produkter, främst bildskärmar inklusive tillhörande programvaror.

På serviceavdelningen i Upplands Väsby arbetar idag tre personer och i rollen ingår att tillsammans med de andra ta initiativ, identifiera och sköta det arbete som behöver utföras. Detta innefattar support, reparationer, administrativa och logistiska arbetsuppgifter. Tillsammans med kollegorna supportar du kunder i syfta att verifiera funktionalitet och prestanda i produkterna enligt medicinska eller grafiska kvalitetskrav. Detta sker främst via e-mail och telefon men även genom kundbesök. Som servicetekniker tar du emot felanmälningar och registrerar serviceärenden. Du tar emot, packar upp, rengör, felsöker, reparerar, programmerar, kalibrerar, testar och kvalitetssäkrar. Därefter packar du produkterna och expedierar utleveranser. I rollen finns även möjlighet att vara med på mässor och kundevenemang.

Video över IP är ett exempel på teknik som EIZO börjat utveckla. Detta är ett exempel på vikten av att du i rollen ständigt håller dig uppdaterad vad gäller egen kompetens och också vill lära dig nya tekniska innovationer. Detta sker kontinuerligt i takt med att produkterna utvecklas.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning eller högre inom data/teknik. Alternativt att du har ca 3 års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter, kundsupport och verkstadsservice med reparation av elektronikprodukter
  • Stort intresse av teknik och datorer, att skruva i och konfigurera både hårdvara och mjukvara
  • God syn och bra färgseende
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Kunskaper i norska, danska och finska
  • Intresse av bild/video
För att trivas i rollen är du en person som tycker om att arbeta strukturerat och självständigt. Du har en bra samarbetsförmåga, är flexibel och kan släppa en pågående uppgift för att utföra en annan som har högre prioritet. Dessutom är du en person som har lätt för kontakt med andra och är serviceinriktad. Vidare har du en god förmåga att analysera och motiveras av att lösa problem. Du som söker är en person som har ett genuint intresse för att vara en del av EIZO:s framtid och tillsammans med kollegorna driva serviceavdelningen.

Övrig information
Start: september
Plats: Upplands Väsby
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, EIZO, support , tekniker, service, teknik, kalibrering, installation, konfiguration
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.