Redovisningskonsult / Redovisningsekonom till redovisningsbyrå i Norrort

Redovisningskonsult / Redovisningsekonom till redovisningsbyrå i Norrort

Har du god erfarenhet av att arbeta med redovisning och kundkontakt? Här trivs du som vill arbeta i en väletablerad organisation med en familjär företagskultur.

Om företagetFöretaget är en redovisningsbyrå beläget norr om Stockholm. Med sin expertis inom området har de sedan starten 1983 hjälpt företag att växa genom att erbjuda bland annat redovisning, löneadministration, skatteplanering och bokslut. Kunderna är små till medelstora företag inom olika branscher, allt från vård och omsorg till produktion. På företaget råder god stämning i en miljö där man månar om varandra och där alla hjälps åt. Nu behöver de förstärkning och letar efter ytterligare en medarbetare. Detta är en tjänst för dig som letar efter en långsiktig position i en trygg och familjär arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning och administration ansvarar du för kundkontakten. Du har ett brett ansvarsområde vilket innefattar allt från första mötet med kund till bokslut. I arbetsuppgifterna ingår även löpande bokföring, reskontra, fakturering, avstämningar, rapportering, lönehantering, bokslut och deklarationer. Detta är en senior roll vilket innebär att du har stor vana att arbeta självständigt.

Formella krav
  • Ekonomiutbildning, gymnasial nivå eller yrkeshögskola
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå
  • God erfarenhet av självständigt arbete med månadsbokslut, årsbokslut och deklaration
  • Mycket meriterande med erfarenhet av arbete med löner
  • Meriterande med erfarenhet av arbete med inkomstdeklarationer
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska
Vi söker dig som är utåtriktad och värdesätter ett gott samarbete i ett öppet klimat. Då du ansvarar för egna uppdrag ser vi att du är självgående, ansvarsfull och noggrann. Du är van att hantera många olika uppdrag parallellt, vilket innebär att du är effektiv och van att prioritera. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor lägger vi stor vikt vid att du har en god känsla för service och en positiv inställning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Upplands Väsby
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningskonsult, redovisningsekonom, ekonomi, bokslut, månadsbokslut, löner, årsbokslut, administration, reskontra, bokföring, rapportering, fakturering, norrort, upplands väsby
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.