Administratör till Bravida Upplands Väsby EL

Administratör till Bravida Upplands Väsby EL

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en serviceinriktad administratör till Upplands Väsby.

Om jobbet
Rollen som administratör på Bravida innebär att du stöttar avdelningen med administrativt arbete. Ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder
  • Att förbereda och bevaka kundfakturor
  • Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
  • Övrig personaladministration ex sammanställa sjukfrånvarostatistik och kontakt med företagshälsovården.
Som administratör på Bravida El Service Upplands Väsby välkomnar vi dig till att bli en central person i vår serviceavdelning, där fokus framåt ligger på att sätta och upprätthålla rutiner och skapa ännu bättre förutsättningar för att fortsätta vara en ledande avdelning inom Bravida Stockholm.

Bravida i Upplands Väsby har avdelningar inom service och entreprenad. På Service avdelningen är vi idag ca 8 st tjänstemän och ca 30 st yrkesarbetare, men på sikt hoppas vi kunna växa ännu mer med fler engagerade medarbete. Vi samarbetar idag med byggföretag, fastighetsägare, projektutvecklare och privatkunder där vi installerar och underhåller och felsöker allting inom el. Vi sitter i centrala lokaler i Bredden med närhet till restauranger, butiker.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet av administrativa roller. Eftersom detta är en nyckelroll i Bravida så kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar. Tillsammans med våra montörer och projektledare kommer du få agera problemlösare och koordinator i de dagliga utmaningarna som uppstår. I Bravida ställer vi högra krav på kvalitet och noggrannhet i alla våra uppdrag och är du dessutom strukturerad i ditt arbetssätt kommer du vara en stor bidragare till vår framgång.

Vi arbetar idag i affärssystem som Agresso och Handyman. Har du erfarenhet av dessa eller liknande affärssystem är det meriterande, dock är det viktigaste för oss är att du har god datorvana, en positiv inställning och en vilja att lära dig. Vi kommer att erbjuda internutbildningar i våra system som en del av din introduktion.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2019-06-23. Ansök genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Följ oss på Facebook och LinkedIn!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (7 dagar kvar)