Test- och Värderingsman till Upplands Väsby

Test- och Värderingsman till Upplands Väsby

Om Bra Bil
Bra Bil i Stockholm är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault & Dacia som ingår i Bra Bil Sverige koncernen. Företaget utgörs av fyra anläggningar i Stockholmsregionen; Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna och Upplands Bro (Anders Bilplåt). Bra Bil finns även representerade i Göteborg, Enköping och Bålsta. Bra Bil i Stockholm omsätter drygt 1 miljard per år med en försäljning om ca 2.000 Volvo, 700 Renault och Dacia samt 1.700 begagnade bilar. Flera av våra säljare är bland de bästa inom bilbranschen i Sverige, det är vi extra stolta över.

Vi har stort fokus på vår kundnöjdhet och har de senaste åren legat i topp 3 i Sverige avseende bilförsäljning och verkstad i Volvos kundnöjdhetsindex. Vi på Bra Bil tror på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid och det är här våra värderingar har sin grund. Ska vi orka prestera över tid måste vi också må bra själva.

Vad erbjuder vi?
Vi söker en driven person som kommer bli en nyckelperson i säljorganisationen. Arbetet innebär att du kommer testa och driva iordningställandeprocessen av begagnade bilar. Du arbetar tillsammans med begagnatgruppen med inbyten av både personbilar samt lätta transportbilar. Du bidrar till en energigivande laganda på en välfungerande arbetsplats. Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som är bra på att ha struktur och är stresstålig då jobbet stundtals har ett högt tempo. Vi tror att viljan är din viktigaste egenskap. Du gillar att vara del i ett drivet säljteam där du är deras supportperson. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har en god allmän datavana. Som person är du flexibel och ordningsam.
Vi tror vi att du behöver följande egenskaper för att lyckas med ditt arbete:* Driven
  • Strukturerad
  • Självgående
  • Ansvarstagande
  • Bilintresserad med grundläggande tekniskt kunnande
  • Stresstålig
Arbetet innebär att du kommer testa och värdera begagnade bilar. Koordinera iordningställande av begagnade bilar.

Körkortskrav
B körkort fordras.


Anställningstyp/arbetstider

Heltid/Tillsvidare


Ersättning

Fast månadslön


Kontakt

Jon Oxborn
Telefonnummer: 08-12006050
E-postadress: jon.oxborn@brabil.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec (43 dagar kvar)
Visa var