Ekonomiansvarig på Autorola AB

Ekonomiansvarig på Autorola AB

Nu söker vi en ny ekonomiansvarig på deltid till vårt Team i Sverige. Har du erfarenhet av att jobba med löpande bokföring, kundkontakt, skatter, moms, löner, årsbokslut och övrig administration inom ekonomi så är kanske du vår nästa stjärna!

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär att du är ansvarig för löpande bokföring, fakturering, momsdeklaration, månadsbokslut och övrig administration kopplad till ekonomi. Du utgår från vårt kontor i Upplands Väsby och kommer ansvara för att struktur och ordning upprätthålls gentemot våra kunder och säljare. Du rapporterar till huvudkontoret i Odense, Danmark där Autorola har en större ekonomiavdelning för support och control.

Erfarenhet:
Vi ser att du har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt engelska eftersom många av våra kunder är utländska. Goda kunskaper i Excel är meriterande och samma gäller erfarenhet från administrativa system. Rapportering till huvudkontoret sker på engelska eller danska vilket du föredrar.

Dina egenskaper omfattar:
 • Driven
 • Självständig
 • Ordningsam
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
Vi erbjuder:
 • En internationell miljö
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • Ett grymt team
 • Fast lön
 • Telefon
Placeringsort: Upplands-Väsby

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet har gått ut då urvalet görs löpande, vi ser fram emot din ansökan senast den 10 juni 2019 Skicka personligt brev + CV till Patric Uvefalk

Patric Uvefalk pu@autorola.se
Mer info
Kontaktperson Patric Uvefalk
Telefon +46 8 751 38 00
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorola Sweden AB är den svenska parten i det större företaget Autorola Group som finns i 19 länder. Företaget är ledande i Europa inom IT lösningar för fordonsbranschen samt online auktioner för begagnade bilar. Globalt är vi 400 anställda inom
Autorola Group.

Autorola består av tre affärsområden:
INIDCATA, Marketplace och Solutions


Du kommer jobba med vårt svenska team i Sverige som idag är 4 personer samt löpande kontakt med vårt Huvudkontor i Odense, Danmark.

Marketplace
Autorola är en av de största aktörerna inom fordonsauktioner i Europa.

Autorola Sverige är stora på export av bilar från Sverige till andra länder då våra auktioner visas i alla våra 19 länder där vi hittar köpare av alla typer av bilar.

INDICATA
är vårt värdering- och analyssystem som skannar och samlar marknadsdata och bilprisinformation från olika källor som exempelvis blocket och Wayke. INDICATA kan därför ta fram information om en handlares lager eller värdefull marknadsinformation om olika bilar. Systemet hjälper användaren att analysera sitt eget lager men även marknaden och sedan levereras värdefulla nyckeltal. Vi kan på så sätt hjälpa handlarna att ta beslut baserade på fakta och statistik för ökad lönsamhet.

Solutions är vårt system för att ge leasingbolag och bilhandlare en bättre överblick för sitt arbetsflöde. Här kan du se vart alla bilar är i sin arbetsprocess. Här får du en överblick i var bilen befinner sig i processen och om den ej följer er process. Solutions tillsammans med INDICATA bidrar till ökad lönsamhet eftersom varje beslut baseras på vad som kan göras för att förbättra och förenkla arbetsprocesser. Systemet samlar all data för ledtid 1,2 och 3 i arbetsprocessen tillsammans med de övriga systemen integrerade.