Redovisningsekonom rekryteras till Autorola

Redovisningsekonom rekryteras till Autorola

Är du intresserad av att vara med på en tillväxtresa inom en bransch där digitalisering och elektrifiering är nycklar till framgång? Är du sugen på en spännande utmaning, är flexibel och lösningsorienterad? Ta chansen och sök tjänsten som redovisningsekonom hos Autorola!

Om Autorola

Autorola Sweden AB är den svenska parten i det större företaget Autorola Group som finns i 19 länder runt om i världen. Företaget är ledande i Europa inom IT-lösningar för fordonsbranschen samt online-auktioner för begagnade bilar. Vi jobbar idag med flera större handlare, finansbolag och generalagenter i Sverige och utvecklas hela tiden.

Om rollen

Anna-Lena som idag har ansvaret för vår ekonomifunktion i Sverige ska gå i pension och därför söker vi nu en ny kollega som vill vara med och driva företaget framåt och ta ansvar för detta i Sverige. Du rapporterar till Country Manager Yngvar Paulsen och har löpande kontakt med ekonomifunktionen på vårt huvudkontor i Danmark.

Rollen är bred och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Fakturering
  • In- och utbetalningar
  • Månadsbokslut samt månadsavstämningar
  • Budgetering
  • Momsredovisning
  • Administration för import och export
  • Årsredovisning, på sikt
I tjänsten ingår även administrativa uppgifter kopplad till hantering av de online auktioner och trading av bilar som Autorola bedriver i Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som redovisningsekonom och känner dig trygg i rollen. Du har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av löneadministration är meriterande.

För att trivas i rollen som redovisningsekonom på Autorola är egenskaper som lösningsorientering, flexibilitet och social kompetens viktiga. Du tar initiativ, kommer med förslag på förbättringar och är noggrann med uppföljning av de arbetsuppgifter som du utför och ansvarar för. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll hos en ledande aktör i Europa inom IT-lösningar för fordonsbranschen med planerad expansion i både Norge och Finland de närmsta åren. Du kommer få möjligheten att utvecklas och få utökat ansvar och nya arbetsuppgifter då vi har stora tillväxtplaner framåt. Autorola har sitt kontor i Gamla Stallet vid Stora Wäsby slott där parkeringsplats finns tillgängligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Låter detta intressant?

I den här rekryteringen samarbetar Autorola med OnePartnerGroup. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelina Sjösten
Telefon 0723775097
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se