Key account manager – INDICATA /Solutions - Autorola

Key account manager – INDICATA /Solutions - Autorola

Nu söker vi en ny Key
account manager på heltid till vårt Team i Sverige. Har du tidigare erfarenhet inom bilbranschen eller bara helt enkelt brinner för försäljning och företagsutveckling så är kanske du vår nästa stjärna!

Autorola Sweden AB är den svenska parten i det större företaget Autorola group som finns i 19 länder runt om i världen. Företaget är ledande i Europa inom IT lösningar för fordonsbranschen samt online auktioner för begagnade bilar. Vi jobbar idag med stora bilhandlare som Din Bil, Bilia och Hedin bil och utvecklas hela tiden.

Autorola Sweden befinner sig i en kraftigt expansiv fas då det finns stor efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi en person som passar bra in i det befintliga teamet och som vill vara med och driva företaget framåt.Autorola består av
tre grundpelare: INIDCATA, Marketplace och Solutions.
Marketplace är vår auktionssite för begagnade bilar där vi köper och säljer begagnade bilar till bilhandlare i Sverige och länder utanför
Sverige. Autorola Sverige är stora på export av bilar från Sverige till andra länder, och hjälper även många bilhandlare att sälja bilar som inte har så hög efterfrågan-

INDICATA är vårt system som skannar och samlar marknadsdata och bilprisinformation från olika källor som exempelvis blocket och Wayke. INDICATA kan därför ta fram information om en handlares lager eller värdefull marknadsinformation om olika bilar. Till exempel kan du som handlare se hur många bilar du har i lager, hur länge de har stått och hur ditt pris på bilen matchar marknadspriset för samma bil. Du kan även se hur många bilar som är online och hur många som är online utan bilder. Vi kan på sätt hjälpa handlarna att ta beslut baserade på fakta och statistik för ökad lönsamhet.

Solutions är vårt system för att ge leasingbolag och bilhandlare en bättre överblick för sitt arbetsflöde. Här kan du se vart alla bilar är i sin arbetsprocess. Hur många bilar ska in på verkstad, vilka ska läggas upp online, vilka ska hämtas och när osv. Solutions underlättar för handlare att delegera ut uppgifter och veta vilka åtgärder som behöver göras. Solutions tillsammans med INDICATA bidrar till ökad lönsamhet eftersom varje beslut baseras på vad som kan göras för att förbättra och förenkla arbetsprocesser.

Arbetsuppgifter:

I din roll som Key account
manager för INDICATA och Solutions (En del av Autorola group) kommer ditt fokus vara att sälja in våra program och system till nya kunder. Du kommer fungera som en coach för att få kunderna att använda sig av programmen och kunna utnyttja programmens finesser till fullo. Du kommer göra kundbesök för att skapa nya relationer men även för att förbättra befintliga kundrelationer och utveckla deras kompetens i våra program. Våra program jobbar för att driva bilhandlare till lönsamhet och förse dem med fakta och statistik som de sedan kan basera sitt beslutstagande på.

Du utgår från
vårt kontor i Upplands Väsby med ansvar för att utveckla nya och befintliga kunder med Autorolas hela tjänsteutbud. Vi har planer på att flytta in till stan
(Stockholm) och detta sker under 2019.

På Autorola jobbar vi som
i ett team och du kommer därför ha tillgång till befintliga kunder från start men kommer snart även ha skapat egna relationer.

Ansvaret omfattar:

 • Försäljning mot definierade kunder
 • Utarbeta kundspecifika erbjudanden, offerter och processer.
 • Genomföra och leda kundpresentationer och förhandlingar.
 • Planera och genomföra försäljningsmål och processer.
 • Bygga upp långsiktiga kundrelationer
 • Utveckla kundrelationer.


Erfarenhet:

Du har erfarenhet och kunskap inom försäljning och har "näsa för affärer". Du har intresse i att utveckla större kunder samt en vilja att utvecklas vidare inom försäljning.

Kunskap och erfarenhet från bilindustrin och försäljning är den ideella bakgrunden för denna spännande tjänst. Du har ett stort engagemang, brinner för att göra affärer och är självständig. Du har goda kunskaper i engelska och svenska.

Dina egenskaper
omfattar:

 • Driven
 • Utåtriktad
 • Ordningsad
 • Självgående
 • Kundorienterad
 • Avslutsorienterad


Vi erbjuder:

Ett unikt tjänsteutbud med stor efterfrågan på marknaden

Ett snabbväxande och spännande företag inom
Automotive E-Commerce

 • En internationell miljö
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • Ett grymt team
 • Fast lön plus bonus
 • Telefon
 • Tjänstebil


Anta utmaningen inom
försäljning i ett snabbväxande internationellt företag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet har gått ut då urvalet görs löpande, vi ser fram emot din ansökan senast den de 2018 Skicka personligt brev + CV till fgl@autorola.se. För mer information, Kontakta vår administration: Alexandra Eklund på ale@autorola.se eller Carl Hohenstein på
Coh@autorola.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Glenning
Telefon + 46 8 750 38 00
Email Mejla Fredrik Glenning
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autorolagroup.com
Sista ansökningsdag 15 dec (28 dagar kvar)