Ekonomiansvarig till Autorola

Ekonomiansvarig till Autorola

Ekonomiansvarigansvarig på deltid till Autorola

Är du en engagerad och prestigelös redovisningsekonom som trivs i ett bolag där du får möjlighet att vara med på en tillväxtresa? Är du dessutom en självgående person som trivs att jobba med helheten? Då kan denna roll på familjära Autorola AB vara något för dig!

Autorola AB ingår i Autorola Group som är ledande inom auktioner av begagnade bilar samt IT-lösningar för fordonsprocesser. Företaget är etablerat i 19 länder runt om i världen och fortsätter ständigt att expandera. Autorolas svenska verksamhet har 5 anställda och sitter i vackra anrika lokaler vid Stora Wäsby Allé nära naturen, slott och hästgårdar.

Om rollen
I rollen som Ekonomiansvarig är du operativt ansvarig för redovisningen från reskontra till bokslut och rapportering. Du är delaktig i analys och budgetarbete i samarbete med Country Manager Sweden och rapporterar till moderbolaget i Danmark.

I rollen ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månadsbokslut och avstämningar
  • Rapportering
  • Årsredovisning och deklaration
  • Sammanställande av budget och prognos i samarbete med Country Manager
  • Upprätta och effektivisera rutiner och processer
Tjänsten är på 50% i dagsläget.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har flera års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom eller ekonomiansvarig samt är självständig i månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Du trivs i en roll där du äger hela redovisningsflödet och du har ett starkt engagemang och intresse av affären. Svenska och engelska språkkunskaper är ett krav. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har arbetat i bilbranschen samt i en internationell miljö.

Du är som person ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av prestigelöshet och engagemang. Du är vidare en lösningsorienterad och initiativtagande person som självklart är noggrann och strukturerad.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Autorola AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm asa.schramm@mpya.se eller Elin Allskog elin.allskog@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorola är etablerat i 19 länder runt om i världen och fortsätter ständigt att expandera inom sina tre affärsområden - Solutions, Marketplace och Indicata. Autorola har sitt huvudkontor i Danmark och har ca 450 anställda.

Läs mer om Autorola på www.autorolagroup.com