Orderadministratör till Compomill i Upplands Väsby

Orderadministratör till Compomill i Upplands Väsby

Vi söker en serviceinriktad orderadministratör med stor initiativkraft som vill ha ett omväxlande arbete på Compomill i Upplands Väsby.

Compomill Nordic Components grundades redan 1993 och är ett innovativt, branschledande handelsföretag med ett starkt fokus på design-in av produkter och system. Företaget utvecklar och erbjuder komponenter och testsystem till kunder som återfinns bland flera stora varumärken och industrier i Norden och Baltikum, framförallt inom telekom, försvar, forskning och laboratorier samt inom mät- och testområdet.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom säljsupport, order, leverans och logistik.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Svara på förfrågningar
 • Skapa offerter och säljordrar
 • Registrera beställningar till leverantörer
 • Övervaka leveranser
 • Kontroller och bekräfta leveranser
 • Utleveranser till kund
 • Kontakt och bokning av transportör
 • Besvara frågor både via telefon och mail
För den som har erfarenhet och intresse av ekonomi, sälj eller marknadsföring finns möjlighet att få utökade arbetsuppgifter inom något av dessa områden.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, logistik- och leveransflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning och lagerhantering i affärssystemet Microsoft NAV. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.
 • Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Meriterande om du kan finska
Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad "doer" och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines.

Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon och mail. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår. Du gillar att jobba i en roll där du är spindeln i nätet. Kombinationen skinn på näsan och glimten i ögat värderas högt.

Mer om Compomill

Compomill är ett entreprenörsdrivet företag med familjär stämning.

Compomill ställer höga krav på kvalitet och service samt de tekniska lösningarna företaget erbjuder. Kvalitetssystem och policys styr alla beslut och hur Compomill hanterar sin verksamhet och de tillämpas i hela organisationen.

Med hjälp av dessa riktlinjer vill Compomill skapa en säker och hälsosam arbetsplats, skydda miljön, använda resurser effektivt och se till att följa lagar och branschregler i hela verksamheten.

Compomill har kontor i Upplands Väsby, Göteborg, Malmö och Helsingfors. På kontoret i Upplands Väsby arbetar 7 medarbetare. Compomill sitter i ett öppet kontorslandskap i trevliga lokaler.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: omgående
 • Omfattning: heltid, 38,75 timmars arbetsvecka där arbetstiderna är vardagar 8-16.30
 • Placering: Upplands Väsby
Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parter så önskar.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.