Orderadministratör med teamledaransvar till Sensor Control Nordic i Upplands-Väsby

Orderadministratör med teamledaransvar till Sensor Control Nordic i Upplands-Väsby

Vi söker en erfaren orderadministratör/teamledare till Sensor Control Nordic AB i Upplands Väsby. Du ska vara social och ansvarstagande och gilla ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt teknikföretag.

Sensor Control Nordic AB är ett företag i Addtech koncernen med 25 medarbetare och huvudkontor beläget i Upplands Väsby. Företaget sitter i fräscha lokaler längs med E4:an. Sensor Control Nordic är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Med ett antal olika internationella representerade tillverkare, som alla är specialister och mycket kostnadseffektiva inom sitt område, har Sensor Control Nordic byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment. Arbetsfältet är hela Norden och säljkontor med medarbetare finns även i Malmö, Helsingfors och Tallin

Arbetsuppgifter
Som Orderadministratör på Sensor Control Nordic kommer du att arbeta med mycket varierande arbetsuppgifter och leda gruppens arbete, coacha och följa upp. Du har täta kontakter med såväl kunder och leverantörer som företagets säljare, därför måste du tycka om att prata i telefon och svara på e-post.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:
 • Orderregistrering i affärssystemet
 • Leveransbevakning
 • Kundkontakter via telefon och e-post
 • Fakturering
 • Registrering av leverantörsfakturor
 • Löpande kontroll av buffertlager och lagervärden
 • Hantera backlogg
 • Teamledaransvar
Kvalifikationer
Du bör ha en gymnasieexamen, gärna inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god förståelse för logistik-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem, goda kunskaper i Visma Administration är ett krav.
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Goda kunskaper i Visma administration är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Det är meriterande om du har kunskaper i finska språket men är inget krav.
Personliga egenskaper
Viktiga egenskaper är att vara social, prestigelös och öppen. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt. Du har inga problem att arbeta självständigt. Du tycker om att påverka och att förbättra processer och rutiner.

Du har vidare skinn på näsan och är bra på att kommunicera med både kunder, leverantörer och kollegor. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara förändringsbenägen, flexibel och driven. Du trivs i ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Mer om Sensor Control Nordic
Sensor Control Nordic är en familjär arbetsplats som värdesätter alla medarbetare. Det är viktigt med en rak kommunikation, högt i tak och gott samarbete. Inom Sensor Control Nordic råder en öppen och positiv anda.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Upplands Väsby
Uppdragstyp: 6 månaders inhyrning med överrekrytering till kund efter 6 månader om båda parter så önskar.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.