Skadetekniker Aftén Bil Kia, Upplands Väsby

Skadetekniker Aftén Bil Kia, Upplands Väsby

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en noggrann och ambitiös skadetekniker till vårt team.

Arbetsbeskrivning
Till det vardagliga arbetet Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas, samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och med hög kvalité. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän och skaderäknare. Du arbetar självständig och med hög kvalité, men samverkar också med teamet på anläggningen. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg. Dessutom har våra verkstäder den utrustning som krävs för att arbeta med dagens och morgondagens bilar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ambitiös, noggrann, strukturerad och stolt i ditt yrkesutövande. Du har ett stort tekniskt intresse för bilar, värdesätter hög kvalité i ditt arbete och trivs i en rörlig miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål. Likväl är du en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vidare har du en förmåga att ta till dig nya instruktioner och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Vad vi önskar av dig

  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
  • 3 årigt fordonstekniskt gymnasium med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
  • 2–3 års arbetslivserfarenhet som skadetekniker.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet i systemet cabplan är meriterande.
  • Erfarenheten av dagens bilteknik är meriterande.
Det här erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som tekniker. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, förskottssemester, bra arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Upplands Väsby. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid mellan 07:00-16:00.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta michael.ranehamn@aftenbil.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 10 jan 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har 7 anläggningar i Åkersberga,
Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för
Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.