Servicerådgivare Aftén Bil SEAT/CUPRA, Upplands Väsby

Servicerådgivare Aftén Bil SEAT/CUPRA, Upplands Väsby

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste
5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en noggrann och ambitiös servicerådgivare till vårt team.

Arbetsbeskrivning
Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela verkstadsbesöket samt ger stöd och vägledning i tekniska frågor. En viktig del i ditt arbete är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus, kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt och där du alltid eftersträvar kvalitét, både mot kund och även i dina administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att vara behjälplig med andra förekommande ärenden i vår kundmottagning. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du följer företagets uppsatta rutiner och processer och säkerställer alltid god kvalitét. Tillsammans med dina kollegor planerar och ansvarar ni för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden. Då teamet är relativt litet är det viktigt att du har inställningen att vi arbetar tillsammans i teamet och att vi därför stöttar och hjälper till där det behövs.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ambitiös, noggrann, strukturerad och stolt i ditt yrkesutövande. För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på en hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt. Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Att vi alla bidrar med humor och positivitet samt har ett gott samarbete, är en viktig förutsättning för en god arbetsmiljö och även för att teamet tillsammans ska kunna nå anläggningens mål. Du är prestigelös, kan ta egna initiativ samt har en förmåga att se hur din roll bidrar till helheten. För oss är det viktiga att du har rätt inställning, där det finns ett intresse för bilar och branschen och därmed en vilja att lära dig och en vilja att utvecklas i din roll tillsammans med oss som bolag.

Vad vi önskar av dig
  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
  • Godkänd gymnasial utbildning.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet i systemet ODIS, ELSA, AUTOMASTER är meriterande.
  • Erfarenheten av dagens bilteknik är meriterande.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som tekniker. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, förskottssemester, bra arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Upplands Väsby. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid mellan 07:00-16:00.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta michael.ranehamn@aftenbil.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 12 jan 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.