Reservdelssäljare CUPRA/SEAT Aftén Bil, Upplands Väsby

Reservdelssäljare CUPRA/SEAT Aftén Bil, Upplands Väsby

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en noggrann och ambitiös reservdelssäljare till vårat team.

Arbetsbeskrivning
Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Godsmottagning- ankommande och avgående gods
  • Uppackning av beställt material
  • Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
  • Butiks- och grossistförsäljning
Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är du ambitiös, noggrann, strukturerad och stolt i ditt yrkesutövande. Du har ett stort tekniskt intresse för bilar, värdesätter hög kvalité i ditt arbete och trivs i en rörlig miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål. Likväl är du en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vidare har du en förmåga att ta till dig nya instruktioner och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Vad vi önskar av dig

  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
  • Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet i systemet Cobra är meriterande.
  • Erfarenheten av dagens bilteknik är meriterande.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som tekniker. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, förskottssemester, bra arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Upplands Väsby. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid mellan 07:00-16:00.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta michael.ranehamn@aftenbil.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.