Aftén Bil Upplands- Väsby söker framtidens stjärna!

Aftén Bil Upplands- Väsby söker framtidens stjärna!

Aftén Group är ett expansivt bolag där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Idag finns vi i Upplands Väsby och Åkersberga och är auktoriserade återförsäljare för SEAT, CUPRA, Volkswagen personbilar,
Volkswagen Transportbilar, Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo och Abarth. Utöver det ingår även Aftén Däckcenter/Euromaster i koncernen.


Det är spännande tider för Aftén Bil med nya bilmodeller från både SEAT och CUPRA, stark volymtillväxt och inom kort invigning av en av Sveriges modernaste Volkswagenanläggning. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och söker därför flera nya medarbetare till vårt framgångsrika försäljningsteam. Vi söker dig som är energisk, målinriktad och som inte räds utmaningar.

Med ljus och lykta söker vi efter nya kollegor och framtidens stjärnor:

  • En företagssäljare med inriktning nya SEAT/CUPRA
  • En säljare med inriktning begagnade bilar

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi ser ett bilköp som starten på en livslång relation där kunden ska se en självklarhet i att Aftén bil är deras partner att vända sig till vid nästa service, nästa bilköp och allt där emellan. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt.

Som säljare hos oss jobbar du nära dina kollegor men även mycket individuellt. Du kommer ha ansvar för hela säljcykeln från prospektering till leverans och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår även ett ansvar för den dagliga driften. Din viktigaste egenskap är att du vill hjälpa till där det behövs, att du tar egna initiativ och att du är en bra lagkamrat när det behövs.

Vi jobbar fokuserat med kundbemötande, service och rådgivning till våra kunder. Jobbet innebär kundbearbetning både via telefon, e-post och fysiska möten. Det underlättar om du har lätt för att skapa nya kontakter snabbt. Du ska vara social och ansvarstagande samt ha nära till skratt, att ha en rolig arbetsplats är viktigt för oss!

Din profil

Vi behöver Säljare som har stort intresse av relationer och affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljningsinriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och utomordentlig leverans gentemot kund.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Kvalifikationer  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat
  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta mot budgeterat försäljningsmål är meriterande
  • God data- och systemvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Har du erfarenhet av att arbete i vårt säljsystem SAMS, är det meriterande
  • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska både i tal som skrift

Övrigt:

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, Heltid. Vi tillämpar provanställning.

Lön: Grundlön och provision samt förmåner

Som vår medarbetare blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta platschef christer.fredriksson@aftenbil.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan fyller du i längst ner på sidan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Aftén Bil din MRF Handlare i Åkersberga. Vi har alltid de senaste modellerna i lager för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus så vi överträffar dina förväntningar.