Operatörstekniker till Mondelez i Upplands Väsby!

Operatörstekniker till Mondelez i Upplands Väsby!

Om tjänsten

Som Operatöstekniker kommer du att utföra linjearbete i vår kunds produktion. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av manuell packning, satsning samt inställningar av maskiner. Eftersom du kommer jobba i ett livsmedelsföretag kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning och renhållning av fabriken.
Du kommer även att ansvara för större förebyggande underhållsjobb på maskiner, göra felsökningar och reparation av maskinerna om något stannar upp eller går sönder. Operatörstekniker är en del av produktionsteamet som vid sidan av sitt operatörsarbete ska samordna och genomföra tekniskt arbete i processen genom fabrikens prioriteringar.

Arbetstiden är förlagd enligt 2-skift.

I din roll som Operatörstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Produktionsarbete i form av packning, satsning och renhållning av fabriken
  • Service och underhåll av maskinerna
  • Förebyggande underhåll
Detta är ett långsiktigt uppdrag med start omgående.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsarbete eller har en teknisk utbildning inom mekanik, fordon eller likvärdigt. Det är meriterande om du har arbetat som maskintekniker/servicetekniker. Det här är en tjänst för dig som har ett stort intresse för maskiner och är duktig på att mecka samt har goda kunskaper inom felsökning. Det här en tjänst för dig som är problemlösningsorienterad, driven och strukturerad samt drivs av att hjälpa dina kollegor. Är du noggrann och tar egna initiativ kommer du snabbt att komma in i rollen som Operatörstekniker. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • Produktionserfarenhet eller likvärdig utbildning
  • Tekniskt lagd
  • Möjlighet att arbeta skift
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.