Maskinoperatör till Chokladfabrik

Maskinoperatör till Chokladfabrik

Vi söker en Maskinoperatör till Chokladfabrik i Upplands Väsby. Vi ser gärna att du har produktionserfarenhet, relevant utbildning eller intresse för teknik. Är du en lagspelare och vill arbeta i produktionsmiljö? Då har vi uppdraget för dig som Maskinoperatör till vår kund i Upplands Väsby!

Om tjänsten
Som Maskinoperatör kommer du att utföra linjearbete i vår kunds produktion och dina arbetsuppgifter kommer bestå av manuell packning, hantering av livsmedel och renhållning av fabriken. I arbetet ingår även arbete med maskinerna och kontroll av linjen samt se till att allt flyter på i önskad takt. Arbetspassen är förlagda enligt skiftgång och du kan komma att arbeta allt från 2-skift till 5-skift och skiftgången kan alltid komma att ändras under uppdragets gång.

I din roll som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Linjearbete i produktion
  • Kontroll av flöde
  • Renhållning av fabrik
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsarbete eller har arbetat med livsmedel, alternativt har relevant utbildning. För att trivas i tjänsten ser vi gärna att du har ett intresse för maskiner och tycker om att arbeta med rutinbaserade arbetsmoment. Du förstår vikten av att varje steg i produktionen fungerar optimalt och ser meningen med alla arbetsuppgifter. Det är meriterande om du innehar truckkort (A och B) och truckvana.

Vidare ser vi att du är en stresstålig, ansvarstagande och prestigelös person som trivs med monotont arbete. Vi ser gärna att du vill sätta dig in i nya arbetsuppgifter och gillar att få testa på nya arbetsmoment.

Viktigt för tjänsten är att du:
  • Som person är en lagspelare, driven och ansvarsfull
  • Har möjlighet att arbeta skift
  • Har ett tekniskt intresse
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på sex månader, med god chans till förlängning för rätt person. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marléne Nordsten via 073-684 77 82

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Upplands Väsby, Produktion
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.