Jr Customer Activation Specialist till Mondelez

Jr Customer Activation Specialist till Mondelez

Om tjänsten
I rollen som Jr Customer Activation Specialist kommer du koordinera planeringen och utförandet av kundspecifika initiativ. Tillsammans med Customer Category Development Manager och andra kollegor kommer du deltaga vid lanseringsförberedelser av nya produkter genom att ansvara för delar av lanseringsförberedlese. Du kommer även deltaga i planeringsstadiet inför demonstrationer i butik samt koordinera arbetet kring kundannonseringar tillsammans med beställare och byrå.

Rollen innefattar också enklare analyser samt presentationer av dessa för att berörda parter skall kunna fatta korrekt beslut och handlingsplan.

Vidare kommer du agera support med planering av mässor samt interna konferenser.

I din roll som Jr Customer Activation Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Koordinering och hantering kring arbetet av materialframtagning, materielleveranser och materialutskick
  • Agera support gentemot Customer Category Development Manager, In store Activation Executive och KAM
  • Analyser och presentationer
Om dig
Är du strukturerad och kommunikativ kommer du att ha goda möjligheter att nå ett bra resultat. Du har kommersiell förståelse och god affärsmannaskap i kombination med en god känsla för starka varumärken. Din goda taktiska förmåga och känsla för varumärkesplacering kommer väl till pass. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt samt har stor datorvana med god kunskap inom Microsoft Office.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom Nielsen ser vi det som mycket meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant utbildning inom marknad och/eller ekonomi
  • Erfarenhet inom FMCG
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom Nielsen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mondelez
Mondelez International, är en amerikansk multinationell livsmedelskoncern inom bland annat konfektyr, kex och kakor samt livsmedel. I Sverige har de varumärken som Marabou, Daim, Stimorol, V6, O´boy, Oreo, TUC, belVita och Philadlephia.

Om anställningen
Tjänsten som Jr Customer Activation Specialist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är 6 månader med placering i Upplands Väsby. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via tel: 08 - 100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknad, Marknadsföring, Activation, Varumärken, FMCG
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.