Industrielektriker till Mondelez i Upplands Väsby!

Industrielektriker till Mondelez i Upplands Väsby!

Om tjänsten
Som Industrielektriker hos en av Europas mest moderna chokladfabriker arbetar du över hela fabriken och du kommer få stor användning av din goda problemlösningsförmåga. Du kommer att vara en av 3 skiftgående Industrielektriker som tillsammans med mekaniker supportar produktionslinjerna vid driftstörningar med felsökning samt avhjälpande underhåll inom både låg- och högspänning. I rollen ingår även förbättringsarbete och att föreslå åtgärder för att utveckla produktionen.
Som Industrielektriker kommer du att arbeta med att genomföra löpande service och reparationer på produktionsutrustningar, avhjälpa fel och föreslå åtgärder för att undvika upprepningar av avhjälpta fel. Medverka vid verkstadsmöten beträffande planering, produktionsutfall samt föreslå åtgärder och resurser inför större underhålls- och reparationsarbeten. Stödja produktionsprocesserna och ge den hjälp som efterfrågas med avseende på teknisk support och optimering.

I din roll som Industrielektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Genomföra löpande service och reparationer
  • Supportra produktionslinjerna vid driftstörning
  • Underhåll inom både låg-och högspänning
Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom el och erfarenhet som elektriker. Din tidigare erfarenhet av arbete med problemlösning, teknik och el (låg- och högspänning) ger dig en nödvändig insikt i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt har ett säkerhetstänk. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta i olika arbetsgrupper och förstår vikten av flexibilitet. Det är också av vikt att du kan ta egna initiativ då mycket av arbetet sker självständigt.

Vidare ser vi att du är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • God problemlösningsförmåga
  • Självgående
  • Flexibel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Industrielektriker är ett konsultuppdrag med start omgående. Vi erbjuder en visstidsanställning hos Adecco som har avsikten att övergå till en fast tjänst hos kunden efter 6 månader.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor gällande registering var god kontakta Adeccos växel på 0200-22 22 22

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Industrielektriker, Chokladfabrik, Upplands Väsby
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.