Industrielektriker till Mondelez i Upplands Väsby!

Industrielektriker till Mondelez i Upplands Väsby!

Är du redo för nästa utmaning? Har du cirka 6 månader kvar,eller mindre, som lärling och vill komma ut i arbetslivet med stor möjlighet till fastanställning? Är du egenföretagare och söker uppdrag? Då är tjänsten som Industrielektriker på Mondelez i Upplands Väsby något för dig!

Om tjänsten
Som Industrielektriker hos en av Europas mest moderna chokladfabriker arbetar du över hela fabriken och du kommer få stor användning av din goda problemlösningsförmåga. Du kommer att vara en av 3 skiftgående Industrielektriker som tillsammans med mekaniker supportar produktionslinjerna vid driftstörningar med felsökning samt avhjälpande underhåll inom både låg- och högspänning. I rollen ingår även förbättringsarbete och att föreslå åtgärder för att utveckla produktionen. Som Elektriker kommer du att arbeta med att genomföra löpande service och reparationer på produktionsutrustningar, avhjälpa fel och föreslå åtgärder för att undvika upprepningar av avhjälpta fel. Medverka vid verkstadsmöten beträffande planering, produktionsutfall samt föreslå åtgärder och resurser inför större underhålls- och reparationsarbeten. Stödja produktionsprocesserna och ge den hjälp som efterfrågas med avseende på teknisk support och optimering. Arbetet kommer att ske enligt 2-skift, men skiftgången kan komma att ändras.

I din roll som Elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Genomföra löpande service och reparationer
  • Supportra produktionslinjerna vid driftstörning
  • Underhåll inom både låg-och högspänning
Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom el eller cirka 6 månader eller mindre lärlingstid kvar. Din tidigare erfarenhet av arbete med problemlösning, teknik och el (låg- och högspänning) ger dig en nödvändig insikt i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt har ett säkerhetstänk. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta i olika arbetsgrupper och förstår vikten av flexibilitet. Det är också av vikt att du kan ta egna initiativ då mycket av arbetet sker självständigt.
Vidare ser vi att du är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • God problemlösningsförmåga
  • Självgående
  • Flexibel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Vi erbjuder en visstidsanställning hos Adecco som har avsikten att övergå till en fast tjänst hos kunden efter 6 månader.

Om anställningen
Tjänsten som Industrielektriker är ett konsultuppdrag med start omgående. Vi erbjuder en visstidsanställning hos Adecco som har avsikten att övergå till en fast tjänst hos kunden efter 6 månader.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare

Athina Bagiopoulou på 073-684 70 08

Har du frågor gällande registering var god kontakta Adeccos växel på 0200-22 22 22

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrielektriker, Chokladfabrik, Upplands Väsby
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.