Extraarbete som Maskinoperatör med truckkort till Upplands Väsby

Extraarbete som Maskinoperatör med truckkort till Upplands Väsby

Vi söker två Maskinoperatörer för extraarbete till Chokladfabrik i Upplands Väsby. Vi ser att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis att du är student eller egenföretagare samt innehar truckkort A+B. Har du dessutom intresse för produktionsarbete och teknik? Då är tjänsten som Maskinoperatör på deltid något för dig!

Om tjänsten
Som Maskinoperatör på deltid kommer du att utföra linjearbete i vår kunds produktion och du kommer att ingå i vår arbetspool och kan välja bland erbjudna pass som Maskinoperatör. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av manuell packning, hantering av livsmedel och renhållning av fabriken samt kontroll av linjen och se till att allt flyter på i önskad takt. Vidare kommer det att ingå truckkörning på arbetsplatsen och det är därför ett krav att du har truckbehörigheterna A2 och B1 samt truckvana. Då företaget stundtals har toppar i produktionen söker de Maskinoperatörer som kan hoppa in och arbeta med kort varsel. Arbetspassen är förlagda på vardagar och arbetstiderna kommer att vara enligt 3-skift, det vill säga kl.0600-1430, kl.1430-2300 och kl.2300-0600.

I din roll som Maskinoperatör på deltid kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Linjearbete i produktion
  • Kontroll av flöde
  • Renhållning av fabrik
Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis via studier, distansstudier eller annat arbete och vill jobba deltid, omkring 2-3 pass i veckan. För att vara aktuell i rollen som Maskinoperatör på deltid ska du kunna arbeta varierande tider, då du kommer att arbeta olika skift. Du förstår vikten av att varje steg i produktionen fungerar ultimat och ser meningen med alla arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har truckkort då det kan förekomma truckkörning i arbetet.

Vidare ser vi att du är nyfiken, driven och prestigelös. Du har en vilja att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och gillar att få testa på nya arbetsmoment.

Viktigt för tjänsten är att du:
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Att du innehar truckbehörigheterna A2 och B1(ledstaplare och motviktstruck)
  • Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel samt arbeta varierande arbetstider
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Maskinoperatör på deltid är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marléne Nordsten via 073-684 77 82.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extraarbete, Maskinoperatör, Truckkort, Produktion, Upplands Väsby, Adecco
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.