C-chaufförer sökes till flyttfirma i Bro

C-chaufförer sökes till flyttfirma i Bro

Vi söker dig som vill som C-chaufför på en flyttfirma

Om tjänsten
Som c-chaufför hos vår kund kommer du att ingå i en grupp av unga männsikor med positiv anda. Du kommer att köra Flttbil i Stockholms kommun med omnejd. Detta är en heltidstjänst och vi ser därför att du kan jobba heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda dagtid .

Om dig
Vi söker dig som har C-kort och det är meriterande om du även har YKB.

Man behöver ha god fysik då man även ibland ska i och ur bilen och tömma/flytta på olika ställen. En stor fördel är om du har kört högerstyrd lastbil sedan tidigare eftersom upplärningen blir kortare men det är inget krav. Vidare ser vi att du är social och lösningsorienterad samt lättlärd. Du kan läsa en karta och har dataförståelse. Det är viktigt att du har erfarenhet av kundservice och gillar att ha kundkontakt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas i maj och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/personlig intervju online.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Reem Amad via Adecco Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.