Terminalarbetare till Upplands Väsby!

Terminalarbetare till Upplands Väsby!

Här är extrajobbet med bra lön och optimala arbetstider för dig som vill kombinera eftergymnasiala studier och fysiskt arbete! Du kommer till en arbetsgrupp med riktigt härlig stämning och teamkänsla, där du på arbetstid får arbeta fysiskt med kroppen och således får träning på köpet. För dig som visar intresse finns möjlighet att ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget på sikt. Då terminalen ligger i utkanten av Upplands Väsby krävs det att du bor med cykelavstånd till arbetet, alternativt har körkort och kan ta dig dit med egen bil.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT Express räkning flera terminalarbetare som vill arbeta deltid i deras terminal i Upplands Väsby. Du kommer arbeta cirka 2 pass/vecka under hösten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TNT Express önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT Express.

För detta uppdrag krävs det att man genomför en registerkontroll hos transportstyrelsen!

Arbetsuppgifter

Som Terminalarbetare kommer du arbeta vid terminalen med hantering av såväl export- som importgods, in-night gods och returgods. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods vilket kan vara ett tungt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Plocka och sortera paket
 • Placera paketen i burar som sedan ska in i lastbilar och köras till Arlanda flygplats
Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna under terminerna och samtidigt dryga ut studentkassan. För den som har viljan och intresset finns möjlighet att utvecklas i rollen och ta på sig extra ansvar och nya arbetsuppgifter inom företaget. Är du dessutom lagspelare och trivs att arbeta i grupp kommer du att trivas hos TNT.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna med flexibelt skolschema
 • Har god fysik och kan hantera tyngre lyft
 • Har B-körkort
 • Kommunicerar obehindrat på engelska eller svenska
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat på terminal eller lager

Som person är du driven och har en stor vilja att lära dig. Du känner stor ansvarskänsla för allt du tar dig an och är noga med att passa tider. Vi tror vidare att du är en lagspelare och en noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid 2 dagar/vecka. Arbetstiderna är söndag kl 18:30-03:00, måndag kl 06.00-12.30, tisdagar kl 03.00-09.00 och måndag till fredag 16-21. Det är viktigt att man är flexibel.
 • Lön: 140.16 kr/h + semestersättning
 • Placering: Upplands Väsby. Du behöver vara bosatt i Upplands Väsby och ha cykelavstånd till arbete, alternativt ha tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet på obekväma tider.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I Sverige är vi ca 350 anställda och finns på fem orter; Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm och Örebro.