Studenter till fysiskt extrajobb på TNT!

Studenter till fysiskt extrajobb på TNT!

Här kommer det ultimata extrajobbet för dig som vill kombinera eftergymnasiala studier med fysiskt arbete! Med bra lön och omväxlande arbetstider, är det en perfekt chans för dig som behöver dryga ut studentkassan men som även har andra hålltider att anpassa dig efter. Du kommer till en arbetsgrupp med riktigt härlig stämning och teamkänsla, där du på arbetstid får arbeta fysiskt med kroppen och således får träning på köpet. För dig som visar intresse finns även möjlighet att ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget på sikt. Då terminalen ligger i utkanten av Upplands Väsby krävs det att du bor med cykelavstånd till arbetet, alternativt har körkort och kan ta dig dit med egen bil.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT Express räkning flera terminalarbetare som vill arbeta deltid i terminalen i Upplands Väsby. Vi söker dig som är tillgänglig till att arbeta minst 2 pass/vecka och som även är intresserad till att arbeta här under sommaren. Fokuset i den här rollen kommer att vara att arbeta i team på terminalen hos TNT, där det främst är fysiska arbetsuppgifter som kommer utföras.
Arbetspassen ser ut som följer: måndag-söndag 03-09 (morgonpass), 16-22 (EM), 18.30-03 (söndagspass).

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT.

Arbetsuppgifter

Som terminalarbetare kommer du arbeta vid terminalen med hantering av såväl export- som importgods, in-night gods och returgods. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods vilket kan vara ett tungt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Plocka och sortera paket
 • Placera paketen i burar som sedan ska in i lastbilar och köras till Arlanda flygplats
Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna under terminerna där du får vara en del av ett stort logistikföretag med en härlig företagskultur. För den som har viljan och intresset finns möjlighet att utvecklas i rollen och ta på sig extra ansvar och nya arbetsuppgifter inom företaget. Är du dessutom en lagspelare och trivs att arbeta i grupp kommer du att trivas hos TNT i den här rollen.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola/universitet och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har god fysik och kan hantera tyngre lyft
 • Kommunicerar obehindrat på engelska eller svenska
 • Är tillgänglig för sommarjobb 2019
Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat på terminal eller lager

Som person är du driven och har en stor vilja att lära dig. Du känner stor ansvarskänsla för allt du tar dig an och är noga med att passa tider. Vi tror vidare att det är viktigt att du är en noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, minst 2 dagar i veckan
 • Placering: Upplands Väsby. Du behöver vara bosatt i Upplands Väsby och ha cykelavstånd till arbetet, alternativt ha tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet på obekväma tider.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TNTs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I Sverige är vi ca 350 anställda och finns på fem orter; Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm och Örebro.