Studenter sökes till Paragon Nordics produktion och förpackning i Vallentuna!

Studenter sökes till Paragon Nordics produktion och förpackning i Vallentuna!

Vi söker studenter som gillar att arbeta effektivt, studerar på minst 50% och trivs med varierande arbetstider. Vi erbjuder dig ett extrajobb inom produktion på Paragon Nordic som du kan kombinera med dina studier. Är du en person med uthållighet, driv och flexibilitet? Då är detta en tjänst för dig, ansök redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Paragon Nordics räkning deltidspackare, norr om Stockholm i Vallentuna. Paragon Nordic utvecklar, producerar och förverkligar produktidéer inom kosmetik, teknik, pharma, livsmedel och hushåll. Med 60-års erfarenhet, samarbete och innovation utvecklar och producerar Paragon Nordic dagligen hundratusentals högkvalitativa produkter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Paragon Nordic. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som packare på Paragon Nordic kommer du arbeta med att paketera kundens produkter i lådor. Arbetsuppgifterna som förekommer är av monoton karaktär vilket gör att det är viktigt att du trivs med den typen av arbete. Fabriken befinner sig norr om Centrala Stockholm och med hänsyn till arbetstiderna kan det underlätta för dig som har möjlighet till bil, parkering finns på plats.

Vi söker dig som kan arbeta främst dagskift men nattskift kan förekomma.
Dagskiften är Måndag-Torsdag: 06:42-16:15, Fredag: 06:42-14:15.
Nattskiften är Måndag-Torsdag: 16:00-01:39.

Vi söker dig som
 • Är student på universitet/högskola i minst 6 månader framåt.
 • Kan arbeta minst 1 dagspass/vecka.
 • Har god förståelse i svenska i både tal och skrift.
 • Inte har några fysiska hinder så som ont i händer eller axlar eftersom man kommer böja sig ned för att packa lådor.
 • Gillar att arbeta i ett högt tempo med monotona arbetsuppgifter
Som person är du flexibel och gillar att arbeta fysiskt. Du kan hantera stress som förekommer i arbetet men fortsatt utföra dina arbetsuppgifter noggrant.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, måndag-torsdag. Nattskift/Dagskift
 • Placering: Norr om stan, Vallentuna.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mejl under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paragon Nordic ska vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt. Paragon Nordic utvecklar, producerar och förverkligar produktidéer inom kosmetik, teknik, pharma, livsmedel och hushåll.