Sommarjobb som marknadsassistent till brabil i upplands väsby

Sommarjobb som marknadsassistent till brabil i upplands väsby

Är du på jakt efter ett meriterande sommarjobb inom marknadsföring? Är du en född problemlösare som ser till att uppgifter blir gjorda? Har du också goda kunskaper i Adobes bildhanteringsprogram sen tidigare? Då kan det här vara en stor möjlighet för dig att få meriterande erfarenhet inom marknadsföring! Sök jobbet redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en marknadsassistent till BraBil i Upplands Väsby. I rollen kommer du att få arbeta med print- och trycksaksproduktion, samt förbereda inför invigningen av en ny butik som kommer att öppna i september. Tjänsten är ett vikariat för en mammaledighet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BraBil. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till och med augusti 2018. Det finns möjligheter att fortsätta uppdraget på deltid under början av hösten.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta med print- och trycksaksproduktion samt förbereda inför invigningen av en ny butik.

Du kommer till exempel att:
 • Vara behjälplig vid produktion av annonser, både digitalt och i tryck.
 • Hantera kommunikation
 • Hantera inbjudningar och information till kunder inför invigningen.
 • Vara behjälplig vid övriga uppgifter inför invigningen, såsom bokningar, catering och dylikt.
Tjänsten passar dig som studerar och söker ett jobb där du kan få meriterande erfarenheter inom marknadsföring inför framtiden, alternativt dig som har tidigare erfarenhet men söker en tjänst över sommaren.

Vi söker dig som
 • Studerar eller har studerat en relevant eftergymnasial utbildning
 • Har goda kunskaper i programmen som ingår i Adobe Creative Suite (däribland Photoshop, Illustrator och InDesign)
 • Har mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, då arbetet kommer att ske på svenska.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av print- och trycksaksproduktion. Erfarenheten kan ha inhämtats från arbetslivet eller från studierna.
 • Har arbetslivserfarenhet av Adobe Creative Suite
Som person är du en initiativtagande doer som ser till att få saker gjorda. Du har en problemlösande inställning och är inte rädd för att ta dig an nya uppgifter med god energi. Du klarar av att sätta dig in i arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt för att kunna arbeta självgående i din roll. Vi ser också att du är en social och utåtriktad person som bidrar med god energi på arbetsplatsen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Upplands Väsby
 • Kontaktuppgifter: Fahim Gani
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BraBils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

[BraBil](länk till företags hemsida) finns på sju orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. De säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I sina verkstäder träffar de dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör dem till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.