Service Improvements Coordinator till globalt transportbolag av läkemedel!

Service Improvements Coordinator till globalt transportbolag av läkemedel!

Envirotainer är en global marknadsledande leverantör av flygfrakt inom cold chain till främst läkemedelsföretag. I över 25 år har företaget möjliggjort pålitlig transport av känsliga och ömtåliga produkter genom ett globalt nätverk av flygbolag och logistikpartners. Vi söker dig som vill arbeta i en koordinerande roll på ett globalt företag. Har du en relevant eftergymnasial utbildning och ett stort intresse för förbättringsarbeten kan det här vara en tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Service Improvements Coordinator till Envirotainer. Envirotainer arbetar globalt med kunder över hela världen och är lösningen på deras logistikbehov. Envirotainer säkerställer att deras containrar är fullt fungerande och att de är där de behövs i utsatt tid. De levererar inte bara dessa containers, utan hjälper även kunderna att planera och genomföra framgångsrika leveranser när det kommer till cold chain till främst läkemedelsföretag.

Du kommer ingå i avdelningen Global Service Network. För att säkerställa pålitliga containers runt om i världen är Envirotainers globala servicenätverk nyckelaktörer när det gäller processerna i hantering och inspektion. Avdelningen säkerställer att Envirotainer kan leverera helt funktionella containers när kunderna behöver dem på deras 53 stationer globalt. Global Service Network är representerat i Singapore, Amsterdam, Dallas och Upplands Väsby som är Envirotainers huvudsäte. Din arbetsplats kommer vara Upplands Väsby, och det kan förekomma resor men ingenting som är planerat.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Envirotainer under dina sex första månader, om uppdraget känns bra för båda parter finns det goda möjligheter att bli långsiktig i rollen.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta på avdelningen Global Service Network i deras nätverksutvecklingsteam som är mellanstort där dina kollegor är mycket kunniga inom området och kommer finnas där för att stötta dig. Ditt team ansvarar för att det dagliga flödet med samtliga containers ska flyta på. Du kommer att samordna och stötta upp för att få korrekt samt uppdaterad nätkapacitetinformation i containrarnas system för intern och extern användning. Vidare kommer du att ha omfattande kontakt med nätverksstationerna och interna korsfunktionella interaktioner. Arbetet kommer att ge synligheten för organisationen att tillhandahålla premiumtjänster.

Vidare innefattar rollen att samordna nätverksstationens avvikelser och relaterade kundfrågor för att säkerställa bästa i klassservice från varje station varje dag.
I takt med att din kunskap och erfarenhet växer kommer du att delta i korsfunktionella projekt och möten samt arbeta med servicesupport både internt och externt.

Några utav dina arbetsuppgifter kommer vara att:
 • Ansvara för att upprätthålla stationsinformation i de interna och externa systemen
 • Föreslå serviceförbättringsområden/program i nätverket för GSN-teamåtgärd, baserat på affärsutveckling
 • Koordinering och uppdatera PPR för varje station. PPR är Envirotainers interna revisionsdokument gjort av Service Network Manager.
 • Uppföljningsstatistik varje vecka och månad
 • Delta i interna service förbättringsmöten/forum samt korsfunktionella projekt
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
 • Tidigare arbetat med administrativa uppgifter, på deltid eller heltid
 • Talar och skriver flytande på engelska samt svenska, då båda språken förekommer i den dagliga dokumentationen
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från logistikbranschen
 • Talar något annat språk, då dina dagliga arbetsuppgifter innehåller att kommunicera med andra länder
Som person ser vi att du är lösningsorienterad och har lätt att prioritera rätt saker. Du är bra på att sätta deadlines samt att hålla dem. Vidare är du bra på att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, utan att kvalitén viker. Du är positiv och tycker att det är kul att ingå i ett team.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Upplands väsby, Norr om Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Matilda Rönnquist
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Envirotainers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Envirotainer är en global marknadsledande leverantör av flygfrakt inom cold chain till främst läkemedelsföretag. I över 25 år har företaget möjliggjort pålitlig transport av känsliga och ömtåliga produkter genom ett globalt nätverk av flygbolag och logistikpartners.

Företaget tillverkar och leasar ut temperaturreglerade containerlösningar för flygtransport inklusive validering, support, service och underhåll. Envirotainer är ett svenskt bolag vars produktion och utveckling är förlagd vid huvudkontorer i Upplands Väsby. De har säljrepresentanter i 20 länder runt om i världen och merparten av de ca 150 anställda är baserade vid enheterna i Sverige (Upplands Väsby & Rosersberg), Tyskland (Frankfurt), USA (Dallas) och Singapore.

Under de senaste åren har Envirotainer vunnit prestigefyllda priser såsom Export Hermes, Posten Logistik Awards och Stora Exportpriset.