Projektör inom geoenergi sökes till Rototec Consulting!

Om jobbet

Har du nyligen tagit högskoleexamen inom VVS eller energi? Eller har du arbetat ett tag inom området och känner att du behöver nya utmaningar? Är du dessutom väldigt duktig inom CAD och drivs av att arbeta med många bollar i luften? Då kan du vara rätt person för Rototec Consulting som vill utöka med en Projektör inom den expansiva branschen geoenergi!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Rototec Consultings räkning en Projektör till deras kontor i Upplands Väsby.

Rototec Consulting AB är en del av Rototec Group som startades för att ge marknaden råd genom geoenergikonsultering. De tillhandahåller ett brett utbud av konsulttjänster inom bergvärme och geoenergi som termiska responstester, borrhålssimuleringar, borrhålsplaner för bergvärmeborrning, rådgivning, rakhetsmätningar för borrhålen samt utbildning och träning inom området.
Här har du chansen att komma till ett företag och en bransch som just nu är i en expansiv fas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rototec Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rototec Consulting.

Arbetsuppgifter

Som projektör hos Rototec Consulting kommer du att arbeta med att skapa CAD-ritningar av olika bergvärmeprojekt och fastställa t.ex. vilken typ av borrhålsplacering som passar bäst. Du kommer att skapa både generella ritningar men även mer djupgående ritningar som innehåller mer detaljerad information. Du får in förfrågningsunderlag från slutkunder där du samlar in det material och den information som behövs för att sedan kunna göra en borrplan.

Du kommer att tillhöra ett team om 5 projektörer som är uppdelade i Sverige, Norge och Finland. Tillsammans kommer ni att arbeta gemensamt med de projekt som kommer in. Rototec's kontor ligger i Upplands Väsby där du kommer att sitta i fräscha, nybyggda lokaler tillsammans med 8 kollegor varav ytterligare en projektör som är senior och som du också kommer bli upplärd av.

Du kommer t ex. att:
 • Arbeta med CAD-ritningar
 • Bearbeta data från Excel
 • Genomföra olika beräkningar kopplade till värme och VVS frågor
 • Hjälpa säljare och ha nära dialog med kalkylator
 • Hjälpa slutkund att kontakta myndigheter för att få tillstånd att borra bergvärme
 • Hämta information från ledningsägare
Geoenergibranschen är relativt ny men expansiv och det är därför viktigt att du är självdriven, kan ta egna beslut och vågar hantera komplicerade frågor. Du ska ha en vilja av att hitta svaret genom egen felsökning och problemlösning. Här är ingen dag eller projekt det andra likt.

Rototec Consulting, tillsammans med branschen, expanderar kraftigt och här kommer du utmanas varje dag. Det är därför mycket viktigt att du har förmågan att kunna prioritera, slutföra och strukturera upp ditt arbete rätt. Du kommer arbeta i ett team där samarbete är A och O för att kunna fördela och effektivisera projekten rätt. Här har du chansen att komma till ett bolag som ger dig chansen att utvecklas och bli bättre på ditt arbete varje dag.

Vi söker dig som
 • Har minst högskoleingenjörsexamen inom VVS eller energi eller motsvarande.
 • Ha tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med kundkontakt
 • Har mycket goda kunskaper inom CAD
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet, framförallt Excel
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare
 • Har erfarenhet och kunskap inom VVS
 • Har jobbat inom större konsultbolag tidigare
 • Har körkort B och tillgång till egen bil för att enkelt kunna ta sig till och från arbetet
I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga inställning och för att klara av arbetet som projektör behöver du vara driven, självständig och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Vidare ska du kunna prioritera rätt och förstå vikten av att slutföra ett projekt innan du påbörjar ett annat. Du ska vilja utvecklas och visa du går för, då kommer du få möjlighet att utöka ditt ansvar och på sikt ta dig an nya uppgifter. Slutligen ska du självklart ha ett brinnande intresse för geoenergi!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Upplands Väsby
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsansvarig Emelie Karlsson på emelie.karlsson@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

För att läsa mer om detta växande företag, vänligen besök: Rototec Consulting och Rototec AB